1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток 1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток 1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток 1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток 1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток 1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток

1 бр Безплатна доставка AM882H GenuineLeadshine 2-фазно цифров стъпков устройство с максимално напрежение от 80 и 8,2 а,като за входа за променлив и постоянен ток

лв.151.29 лв.134.64
В наличност
p39400

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.65kg (1.43lb.)
    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
  • Тип На Двигателя: Стъпков Двигател
  • Защита: Претоварване работен ток, пренапрежение и спиране
  • подаване на напрежение: 80 vdc Макс
  • източник на захранване: DC
  • Напрежение: 48V
  • Съпротивление На Изолация: На 500 м ома
  • Импулсен Вход: 200 Khz Макс
  • Изходен Ток: 8.2 А Макс
  • Номер На Модела: AM882H
  • Тип На Връзката: RS232

  • БЕЛЕЖКА:

    Ние доставяме само истински автомобил с серво мотор Leadshine с разумна цена, ако вашият бюджет е ограничен, моля свържете се с нашите сервисменом онлайн, и той ви препоръча по-ниска цена от друг доставчик.

    AM882 H 2-фазно цифров стъпков устройство

    БЕЛЕЖКА:

    1: Този продукт за AM882H

    2: AM882: не, вентилатор, само вход за постоянен ток

    AM882H: с вентилатор, достъпни както за постоянно, така и за променлив ток

    AM882 - това е универсален напълно цифров стъпков механизъм, на базата на DSP с усъвършенстван алгоритъм за управление. AM882 - това е новото поколение цифрови системи за управление на шаговыми двигатели. Той осигурява уникално ниво на каране система, която осигурява оптимален въртящ момент и намаляване на не нестабилност на средния диапазон. Технологията за самодиагностика на двигателя и автоматично регулиране на параметрите осигурява оптимални отговори при работа с различни двигатели и лекота на използване. Задвижващи двигатели могат да работят с много по-малко шум, по-малко отопление, по-плавно движение, отколкото повечето устройства на пазара. Неговите уникални характеристики правят AM882 идеално решение за приложения, изискващи низкоскоростной гладък напредък. AM882 изгражда функция * бессенсорного за откриване на сергия, за да се изключат разходите за устройство на обратна връзка и кабели. Освен автоматична настройка, той има допълнителни 16 избираема вградени настройки за автоматични настройки, които най-добре отговарят на шаговым двигатели Leadshine. *Забележка: В момента AM882 открива спиране на двигателя само при скорост на въртене >300 об / мин. Характеристики: Sensorless откриване на сергия Экстренн-нисък шум на мотора предлага отлична quietness оптимизира въртящ момент и nulls нестабилност mid-range възможности технологии собственн-тест и Автоматическ-конфигурация за да инсталирате рамките на излизане и микрошаг relolutions чрез дълбока ключ или инструмент за Microstep от 1 до 512 подаване на напрежение до +80 VDC за излизане програмируеми, от 0.5 A до 8.2 A автоматично мързелувам-вече намаляване и тарифа за намаляване на развит софтуер конфигурируемое недостатък извън предпазва от увреждане на вашите машини или материали електрически спецификации конектор избор на разрешение микрошага и монтаж на ток типично връзка механично-хибридни засилване на двигатели pahse. Реална Снимка:

    Етикети: стъпков устройство, максимален диск, който има стъпков, Евтини стъпков устройство, Високо качество на максимално с, Китай, който има стъпков доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти