Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 2011 Ford Focus 3, C-Max,с 3,5 Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 2011 Ford Focus 3, C-Max,с 3,5 Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 2011 Ford Focus 3, C-Max,с 3,5

Колата преустройство на DVD-рамка, DVD-панел, тире комплект, первази, Радио рамка, аудио рамка за 2011 Ford Focus 3, C-Max,с 3,5" дисплей, 2din

лв.110.67
В наличност
p40708

    Размер На Опаковката: 35cm x 30cm x 10cm (13.78in x 11.81in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 1.2kg (2.65lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Вид На Материала: КОРЕМНА ПРЕСА
  • Тип Елемент: Фасция
  • специални характеристики: ТАБЛОТО
  • Година: 2011
  • Името На Цвета: Черен
  • Името На Модела: FR 019
  • търговска марка: ЛОНГШИ
  • Марка На Автомобила: ФОРД ФОКУС
  • Тегло На Продукта: 1kg

  • УПОТРЕБА:

    За DVD плейъри universle, може да се настрои на повечето видове автомобили, външни граници на

    не може да се срещне добре, така че трябва да се инсталира с помощта на този вид дограма да се направи добра инсталация.

    Описание:

    1. Материал: ABS

    2. кръгли вътрешни граници на мястото на DVD-диск

    3. размер: 173*98ММ

    4. повече от 200 модела рамка DVD, повече модели и количества моля добросердечно запитване ние.

    Приятелско напомняне:

    Има различни вътрешни размери DVD-рамка за всички видове автомобили, някои от тях са и двата варианта, моля, първо проверете размера на инсталиране на вашия DVD плейър. Всяка неразборчивость, моля, свържете се с продавача, първо, за да се избегне закупуването на неправилна рамка.

    Забележка:

    1. потопен EMS, DHL. EMS трябва 5-10 дни, корабоплаването EMS път перевозкы на пратката стълб. DHL трябва да 3-7 дни, така че точно проследяване на информация не могат да бъдат показани онлайн незабавно. моля, любезно изчакайте продукт търпеливо.

    2. цената не включва митнически данък и такса, ако това се случи, всички митнически данъци и такса, причинени от този, купувачът трябва да го плати сам, ние ще направим по-ниска цена на фактурата, може да бъде просто USD20 или USD10, за да се избегне висок данък. Ако не сте съгласни, моля, не се купуват, за да се избегнат проблеми

    3. за неполноценного деталя причинени на превоза, ние не можем да покрие отговорността,тъй като той е направен от пластмаса,ние се опитваме опаковат добре, но ако силно атакованный по време на прехода,тогава ние не можем да гарантираме.Ако се страхувате от това, моля,не се купуват,когато можете да получите пакет, това е Боркен, моля, откажете се от получаването.

    4. рамка са направени най-голямата фабрика в Китай на тези продукти,то ще посрещне правилните коли, моля проверете появата на рамката първо, ако костюми колата.след това направете поръчката си.

    Коментари:

    ние се грижим за нашите уважавани клиенти и разбираме вашите проблеми и чувство на неудовлетвореност,

    и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо,

    но поради големия обем на електронната ни поща може да отнеме време, за да отговори. Предварително благодаря за търпението!

    Свържете се с нас първо, преди да остави отрицателен резултат, ние ще намерим решение за да отговори на вашите изисквания и повишаване на удовлетвореността.

    Етикети: dvd-рамка, радио рамка, комплект за арматурното табло, Евтините dvd рамка, Висококачествена радиорамка, Китай тире комплект доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти