Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008 Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008 Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008 Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008 Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008 Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008

Сплитер устните предна броня от въглеродни влакна за BMW E90 Convertable M TECH M Sport bumper 2006-2008

лв.327.32 лв.297.86
В наличност
p6038

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 2.5kg (5.51lb.)
    Тип На Блока: Двойка
  • търговска марка: HSPEED KSLINE
  • Дължина На Продукта: 10cm
  • Вид На Материала: Въглеродни Влакна
  • Тип Елемент: Брони
  • Тегло На Продукта: 1.5kg
  • Височина На Продукта: 10cm
  • специални характеристики: E90 Auto motor сплитер
  • Широчина На Елемента: 10cm

  • 9024 свържете се с нас по всички въпроси, включително и цената

    Забележка:

    Ако не изберете "кораби от Китай", данък не се начислява.

    1. моля добросердечно излезте ни положителен резултат от излагане на 5 звезди и споделете с нас снимки, ако отговаряте на нашите продукти и нашето обслужване. 2. ние произведено които произвеждат над модел на хиляди части на автомобила . ние имаме строг качествен контрол преди всяка превоза .Ние сме производител, който произвежда повече от хиляда модели автомобилни части . ние имаме строг качествен контрол преди всяка превоза . 3. но ако забележите някакви проблеми и повреди, за части , моля, свържете се с нас преди да оставите коментар . (Ние ви предлагаме да направите инсталация в местна работилница. за това са необходими професионални умения и внимание.)

    ИНСТРУКЦИЯ

    Въглеродни влакна-това е изключително издръжлив и лесен nbr влакна полимер, който съдържа въглеродни влакна. Полимер най-често епоксидни, най-трайни и по-скъпи от тези добавки, въглеродни нанотръби, се съдържат в някои предимно от полимерни бейзбол битове, автомобилни детайли и дори клюшках за голф, където това е икономически целесъобразно.

    "Карбон" - това е просто парче плат. Вие не можете да направите от него никаква форма без никаква подкрепа. Ние използваме стекловолоконную скеле, за да се изгради скелета.

    Описание

    1. сплитер на предната броня за BMW E90LCI

    2.100% нова предна броня сплитер

    3. канава от 3K сплитка лито истински въглеродни влакна.

    4. издръжлив материал, устойчив на uv радиация, вода, мръсотия, Мазнина, сол, слаба киселина и масло.

    5.ниско тегло и твърдост, с различна оптически линия идват от различни гледни точки.

    6.не трябва да изготвя всички. Това ще ви даде спортен вид, без да му е прекалено агресивен.

    7. лесен монтаж, стъкло лепило, достъпни за инсталиране. защото стъкло лепило жидок,която не е налична в международната въздушния превоз на товари, но е лесно да се намери навсякъде във вашата страна. Ръководство За Експлоатация Не Е Включен В Комплекта.

    8. За разлика от други материали, компоненти от въглеродни влакна изискват много квалифицирана ръчно изработени. Всеки слой от въглеродни влакна трябва да бъде спретнато прибрани в определена последователност. Това не само увеличава разходите, но и изисква много квалифицирани умения.

    Професионална инсталация ще бъде силно се препоръчва

    Съдържание на пакета

    Подходящи за BMW E90 М Tech броня 06-08

    Снимки

    Въпрос и отговор на клиента

    1, въпрос: Как да се потвърди, подходящ ли е този продукт моя автомобил или не ?

    А: ако не сте сигурни в монтаж, моля, свържете се и изпратете ни вашите снимки на колата(предните, задните и цели снимки на колата), след това ние ще проверим подгонку или не.

    Етикети: разделител за устни, сплитер устни на предната броня, устна на предната броня, Евтини сплитер за устни, Висококачествен сплитер за устни на предната броня, Китай предна броня устните доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти