Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили

Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили

лв.847.41 лв.728.78
В наличност
p91669

    Тегло На Опаковката: 6.0kg (13.23lb.)
    Тип На Блока: Комплект
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Друг Номер: Заден Багажник Багажника Устна Спойлер
  • Настаняване на превозното средство: Багажника На Задния Багажник
  • Височина На Продукта: 10inch
  • Името На Модела: MJC-XI20141221-1-T
  • търговска марка: JC SPORTLINE
  • Държава / регион на производство: Гуангдонг, Китай (Континентален)
  • Широчина На Елемента: 10inch
  • специални характеристики: заден багажник багажника устна спойлер броня
  • Модел Година: Въз основа на 2007-2012
  • За Марки Автомобили / Модели: Ауди
  • Тип Елемент: Спойлери
  • Дължина На Продукта: 10inch
  • Производствен Номер Детайли: спойлер митниците балансиране на хобота двойн-на палуби
  • Преносимото Номер Детайли: Заден Багажник Багажника Устна Спойлер
  • Вид На Материала: Въглеродни Влакна
  • Сертифициране На Входящи Тестове: CE

  • 10362 може да ви бъде също харесват тези продукти

    Въглеродни влакна заден багажник за зареждане на състезанието двуетажна спойлер за Audi A7 S7 RS7 въз основа на 2007-2012 тапицерия по поръчка спойлер броня стайлинг автомобили

    1, Q: Колко данък трябва да платя?

    На пазара в САЩ: всеки детайл не трябва да плати на внос такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура на по-малко от 1000USD, нещо като нашата сума на фактурата ще 200USD, така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък.

    На пазара в Австралия: всеки детайл не трябва да плати на ввозную такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура на по-малко от 1000AUD, нещо като нашата сума на фактурата ще 200AUD, така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък.

    В европейските страни: всички продукти се нуждаят от внасяните такси, която е 35-45 евро на базата на нашия малък търговски фактури.

    2, Q: включен ли е данък върху стойността на поръчката?

    A: купувачът носи отговорност за плащането на всякакви местни обичаи данъци. Ако продуктът е бил върнат от митническите проблеми, ние можем да си върне само част от стоките, така че, моля, постоянно следете своя парцел, след като получите митнически въпроси, моля, свържете се с тях навреме, за да се избегне отнемането, или можем да си върне само част от стоките, след връщане.

    1, Q: Как да се потвърди, подходящ ли е този продукт за моята кола или не?

    А: ако не сте сигурни дали продуктът отговаря на вашия автомобил, моля, чувствайте свободни да се свържете ние и изпратете ни вашите снимки на колата(предните, задните и на всички изображения на превозното средство) , ние имаме професионални технически инженер за да проверите тела за вас.

    2, За: това е истински материал въглеродни влакна е 100% пълен и суха въглерод?

    А: нашите стоки влажен въглерод, което 2 слоя фибростъкло, един слой реално въглерод. / повърхност влакна от въглерод, ние също така можем да осигурим на 100% на суха въглерод, за специални части!

    3, Q: картината е включено/се предоставя картина?(Не за въглеродни влакна)

    A: ние сме производител, така че продуктите да бъдат с затравкой сив или черен цвят, ние не осигуряваме картина също. Ние силно препоръчваме да го боя в местния магазин за промяна на автомобили след приключване на инсталацията. Избягвайте разлика в цвят и драскотини по време на транспортиране или инсталация.

    Въпрос: включени ли са в комплекта инсталационните принадлежност? Как да се инсталира?

    А: да, лента 3М & винтове са опаковани в пакет, ако е необходимо, някои части като път трябва да 3M някои части нужда от винтове, ние поставяме ги в пакет. Имаме инструкции за инсталиране, основана на различни части, моля, обърнете се към описанието.

    Етикети: броня спойлер, спойлер крило на автомобила, спойлер крило, Евтини крило, спойлер, Висококачествен заден спойлер, крило на автомобила, Китай спойлер, крило доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти