Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017 Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017 Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017 Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017 Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017 Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017

Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2016 2017

лв.124.81 лв.107.34
В наличност
p26795

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
  • Дизайн: Дизайн На Трансформатори
  • Модел: OEM
  • Тип Етикети: Друго
  • Широчина На Елемента: 10inch
  • Тип Елемент: Стикери
  • Вид На Материала: Въглеродни Влакна
  • Тип: Винил от въглеродни влакна 3D
  • Категория: тапицерия за кола
  • търговска марка: JC SPORTLINE
  • Поставянето На Стикери: Всички Тяло
  • Опаковка: Не Е Натъпкан
  • Дължина На Продукта: 10inch
  • Името На Модела: JC-XP1025
  • Височина На Продукта: 10inch

  • 9432 може би ви и харесват тези продукти

    Карбон на капака на резервоара на автомобила отрежете Капак за Ford Mustang GT Coupe 2015 2016 2017

    Подходящ за Ford Mustang GT Coupe 2015 2016 2017

    Лентата 3 метра е включен в комплекта

    1, Q: Колко данък трябва да платя?

    На пазара в САЩ: всеки детайл не трябва да плати на внос такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура на по-малко от 1000USD, нещо като нашата сума на фактурата ще 200USD, така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък.

    На пазара в Австралия: всеки детайл не трябва да плати на ввозную такса, освен в случаите на търговска сметка-фактура на по-малко от 1000AUD, нещо като нашата сума на фактурата ще 200AUD, така и в пазара на САЩ не трябва да плати данък.

    В европейските страни: всички продукти се нуждаят от внасяните такси, която е 35-45 евро на базата на нашия малък търговски фактури.

    2, Q: включен ли е данък върху стойността на поръчката?

    A: купувачът носи отговорност за плащането на всякакви местни обичаи данъци. Ако продуктът е бил върнат от митническите проблеми, ние можем да си върне само част от стоките, така че, моля, постоянно следете своя парцел, след като получите митнически въпроси, моля, свържете се с тях навреме, за да се избегне отнемането, или можем да си върне само част от стоките, след връщане.

    1, Q: Как да се потвърди, подходящ ли е този продукт за моята кола или не?

    А: ако не сте сигурни дали продуктът отговаря на вашия автомобил, моля, чувствайте свободни да се свържете ние и изпратете ни вашите снимки на колата(предните, задните и на всички изображения на превозното средство) , ние имаме професионални технически инженер за да проверите тела за вас.

    2, За: това е истински материал въглеродни влакна е 100% пълен и суха въглерод?

    А: нашите стоки влажен въглерод, което 2 слоя фибростъкло, един слой реално въглерод. / повърхност влакна от въглерод, ние също така можем да осигурим на 100% на суха въглерод, за специални части!

    3, Q: картината е включено/се предоставя картина?(Не за въглеродни влакна)

    A: ние сме производител, така че продуктите да бъдат с затравкой сив или черен цвят, ние не осигуряваме картина също. Ние силно препоръчваме да го боя в местния магазин за промяна на автомобили след приключване на инсталацията. Избягвайте разлика в цвят и драскотини по време на транспортиране или инсталация.

    Въпрос: включени ли са в комплекта инсталационните принадлежност? Как да се инсталира?

    А: да, лента 3М & винтове са опаковани в пакет, ако е необходимо, някои части като път трябва да 3M някои части нужда от винтове, ние поставяме ги в пакет. Имаме инструкции за инсталиране, основана на различни части, моля, обърнете се към описанието.

    Въпрос: кога мога да получа пакет след плащане?

    Етикети: капачки за Форд, капачката на резервоара на автомобила, ппк Форд, Евтини шапки за Ford, Висококачествена капачката на резервоара на автомобила, Китай делото Форд доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти