2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017

2 елемента ABS пластмаса автоматично странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017

лв.9.52 лв.5.81
В наличност
p12061

    Тегло На Опаковката: 0.11kg (0.24lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
  • Опаковка: Не Е Натъпкан
  • търговска марка: Автомобил-детайл
  • Дизайн: Съвети От Типа Масло
  • Тип Елемент: Стикери
  • Тип Етикети: Моделът
  • Тип: Лепило Агент Стикер
  • Поставянето На Стикери: Всички Тяло
  • Името На Модела: N/A
  • Вид На Материала: КОРЕМНА ПРЕСА
  • Категория: Стикери
  • Модел: Друго

  • 2 елемента ABS пластмаса кола auto странично отдушник на въздушния поток крило впускная стикер за капак на дупки крило впускная решетка декор CSL2017 характеристика:

    Размер: 22,5 см*8 см

    Цвят: Черен / Сребрист

    Колата Странично Отдушник Крило На Капака Дупка Входния Канал На Потока Решетка Украса Стикер

    Съвместимост: универсален подходящ за повечето автомобили и превозни средства

    Материал: хромиран ABS-пластмаса

    Моля, обърнете внимание: отдушник само за украса, но не са отдушник.

    Придайте на своя автомобил стилен и индивидуален вид

    Нов Дизайн, елегантен и красив

    Здрав, класически, удобен и красив

    Лесна инсталация лепило, не се изисква пробиване, просто залепете на желаното място

    Можете да залепите го върху всяка част от повърхността на колата. Това е бързо и лесно украса прави колата выделяющимся сред други

    Инструкции за инсталиране:

    Уверете се, че дестинацията е достатъчно чисто. Вие най-добре няколко пъти избършете повърхността с алкохол или специален препарат за почистване.

    Уверете се, че размер на паста е доста голям. Ако продуктът не е скучно, дори ако сте го закрепете към каросерията на превозното средство,той много скоро ще се мотае наоколо.

    Ако е позволено, загрейте го с помощта на топлинен инструмент, можете да прикачите нашия продукт навсякъде, както ви харесва (на капака на двигателя, покрива, моделът)

    Бележки:

    Поради разлика в осветлението и персонализиране на екрана на цвета на елемента може да се различават малко от изображения.

    Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

    2 x етикети за отдушник крило

    Ние водим по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Искаме пакет от Кит през стълб на въздуха. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици). Вижте по-долу за събиране на времето за доставка на количествени данни:

    Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите. Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. Ако детайл неполноценн на 3 месеца, а след това ние ще изпратим вас замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възвръщаемост след като получим личност детайл. Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка. Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в Premium-Branch.news! Ако сте доволни от нашия продукт и сервиз, моля, дайте ни положителен отзив 5-звезден преглед, който е много важен за нас. Ние ще бъдем много благодарни, ако оставите тук истинските си чувства. Ако не удовлетворяетесь с детайли или нашите услуги, моля свържете се с нас преди да излезем всички обратни връзки, ние разтворим въпрос веднага, вие! Моля свържете се с нас от 9: 00 ч.. до 18: 00. (GMT+8) от понеделник до събота . Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни и да ни даде възможност да ви помогне. На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден (с изключение на официалните празнични дни в Китай). Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново съобщението си, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Извиняваме се за късния отговор в почивните дни (включително и в неделя).

    Етикети: Въздушен Поток, кола auto, стикер на крилото, Евтин въздушен поток, Високо качество на auto, Китай доставчици на етикети на крилото.

  • Отзиви (3)

    • Pati3565

      ok

    • Shabibilah

      Fast delivery of goods, everything is ok. Good quality. 5+ + +

    • Yayvaayyvavay

      good quality, gregarious seller, chose the color, wrote the seller immediately answered.

    Напишете отзив

Свързани продукти