100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function 100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function 100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function 100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function 100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function 100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function

100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад за MD Game Accessories Bring turbo and slow function

лв.643.44 лв.572.66
В наличност
p95412

    Тегло На Опаковката: 14.0kg (30.86lb.)
    Размер На Опаковката: 40cm x 40cm x 35cm (15.75in x 15.75in x 13.78in)
    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
  • търговска марка: сюнбэйфан
  • Съвместим Марка/Модел: Сега
  • Тип: Gamepads
  • Модел На "Сега": Мега Драйв
  • Вид На Продукта: Гейм Контролер
  • Цвят: Бял
  • За да кандидатстват за: за SEGA
  • Номер На Модела: GSE02802
  • Пакет: No

  • Промоции

    Добре дошли в нашия магазин, Моля, изберете език, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас! Добре дошли на оптовому поръчка, гарантирано качество, цената е с предимство!

    Свързани Продукти Снимка На Продукта

    100шт гейм контролер за SEGA Genesis за 16 битова дръжки геймпад контролер за MD Game Accessories Bring turbo and slow function

    Описание на продукта

    100% нов, висококачествен восьмиступенчатый насочени pad Classic 6Buttons 16Bit 9Holes White Color Controller е съвместим с контролер за SEGA Genesis (Mega Drive) дължина на кабела: около 0,72 М цвят на продукта от трета страна: Бял

    Съдържание На Опаковката

    100шт × gamepads

    Плащане

    Premium-Branch.news поддържа дебитни карти Visa, MasterCard, Maestro, Western Union и банкови преводи. За да научите повече за начините на плащане в Premium-Branch.news, моля, вижте в "помощен център"

    Доставка

    При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Можем да доставим продуктите в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Изпращаме поръчката само на адрес за доставка. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    ВРЪЩАНЕ

    Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    Гаранция И Поддръжка

    Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

    Етикети: Premium-Branch.news, Premium-Branch.news, Интернет магазини, Кола, Телефони И Аксесоари, Компютри И Електроника, Модни модели, Красота И Здраве, За дома и градината, Играчки И Спорт, Сватби И Събития.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти