Ефектен Зелен Имитация На Изумруд Сребърен Цвят Пръстени За Жени Партия Сватба Евтини Модни Бижута Безплатен Подарък Кутия C0006 Ефектен Зелен Имитация На Изумруд Сребърен Цвят Пръстени За Жени Партия Сватба Евтини Модни Бижута Безплатен Подарък Кутия C0006 Ефектен Зелен Имитация На Изумруд Сребърен Цвят Пръстени За Жени Партия Сватба Евтини Модни Бижута Безплатен Подарък Кутия C0006

Ефектен Зелен Имитация На Изумруд Сребърен Цвят Пръстени За Жени Партия Сватба Евтини Модни Бижута Безплатен Подарък Кутия C0006

лв.9.64 лв.6.26
В наличност
p28612

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 13cm x 13cm x 3cm (5.12in x 5.12in x 1.18in)
    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
  • Тип На Метали: посеребренное покритие
  • материал камък: имитация на смарагд
  • търговска марка: Сребърен война
  • Случай: Парти
  • Тип Инсталация: Инсталиране на клипса
  • Форма\модел: Геометрична
  • Стил: Модерен
  • Глоба или мода: Модни модели
  • Съвместимост: Модерен
  • Държава производител: Хонг конг
  • Функция: Модни модели
  • Основният Цвят На Камъка: Зелени
  • Номер На Модела: C0006
  • Материал: Полускъпоценни камъни
  • Широчина На Повърхността: 11мм
  • Размер На Пръстен: 7, 8
  • Тегло: 4.7g
  • Вид На Пръстените: Един Коктейл Пръстен
  • Пол: Жени
  • Тип Елемент: Пръстени

  • Нашият размер на пръстен - това е размерът на Съединените Щати, можете да измервате пръста си на колко милиметра в диаметър, и след това изберете желания от вас размер.

    1: нашите бижута са модерни и уникални, и част, както е показано на фигурата, ще бъдат същите точни част от, която ще получите. 2: Ние се стремим да осигурим специална поддръжка и да постави клиента на над всичко, покровителство-нашата най-голяма чест.

    1: Набирателни, банков превод или кредитна карта чрез Набирателни, за предпочитане банков превод. 2: пълно плащане трябва да бъде направено в рамките на 15 дни от датата на подаване на поръчката. 3: купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.

    Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез съобщение Premium-Branch.news, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

    Ние сме много щастливи да ви красива ювелирную чанта или кутия за безплатен подарък, това е нашият начин да се каже, благодаря за пазаруване в jewelry118 в Premium-Branch.news. Безплатен подарък ще бъде изпратен, заедно с вашите поръчки.

    Поръчките обикновено се изпращат в рамките на 1-2 дни от понеделник до събота, това обикновено отнема 15-60 работни дни в повечето страни, реалният срок за доставка на основно зависи от дестинацията, в която живеете. Начин на доставка, който ние обикновено използваме. 1: 0USD-4.99 USD, ние ще изпратим за вас чрез икономична доставка; 2: 5USD - 199.99 USD, ние ще изпратим за вас чрез ePacket или регистрирани фирми пратката; 3: 200USD или повече, ние ще изпратим за вас чрез експресна доставка, 3-7 работни дни. Международни купувачи моля, отбележете: ввозная такса, тягла и задължения, които не са включени в задълженията на цените или перевозкы на пратката деталя. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, проверете на митницата на страната, за да се определи дали тези допълнителни разходи до началото на търга или покупка.

    Моля, оставете ни своя положителен отзив 5-звезден рейтинг, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. ние ще бъдем много благодарни. Ако не сте напълно доволни, моля, свържете се с нас преди да оставят коментари. Ние ще реши този проблем за вас задоволително. (100% връзка, на 100% възстановяване, 100% подмяна) Моля, дайте ни възможност да направим нещата правилно, преди да остане някаква отрицателна или неутрална обратна връзка.

    Обесцвечивании, който зависи от това, което прави индивида. Метал се намира в алкална и киселинна среда, която скоро ще промени цвета си. Като изпотяване и използването на химически продукти, той ще променят цвета си. Така че при носенето им трябва да се избягва.

    Въпрос: защо полученият мене стоки на по-малко от това, което е показано на снимката? А: ние увеличи изображение за нашите бижута, клиентът може да има най-добър поглед върху дизайна на бижута и каменна форма, и картината. Ние наистина предлагаме размерите и теглото за всички наши бижута, моля, прочетете внимателно го. Въпрос: защо цвят на камъка е малко по-различно от изображението? А: всички снимки са на бижута, направени от професионални фотографи. Те използват много фотооборудования, като светкавица, дневна светлина и т.н. Може би малко е засегнало цвят на камъка. (Пример: камък аметист е с тъмночервен цвят, под светкавица и светлина, той може леко да повлияе на цвят, и той показва малко по светло лилаво, вместо тъмно лилаво.) Ако ви донесе бижута навън, под слънчевата светлина, ще видите, че същата нещо, което се показва при дневна светлина. Въпрос: предлагате ли безплатно промяна на размера на пръстен? Отговор: За съжаление, ние не променяме размер и не настраиваем предмети, които имаме за продажба. Въпрос: Какво ще се случи, ако получа стока, която е била повредена? А: моля свържете се с нас веднага, нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви разрешение върнатия материал за вас, за да се върнете на него. След като получим стоката, ние обменяем или отремонтируем го и ще ви изпратим обратно, ако продуктът не подлежи на ремонт и споделянето, ние ще ви предложим вариант за заем на магазина или пълно връщане на парите. Въпрос: Какво ще се случи, ако не получа поръчката си? А: ако времето за доставка да надвишава един месец, вие все още не сте получили вашата поръчка, моля свържете се с нас чрез имейл Premium-Branch.news веднага. Въпрос: Мога ли да върна стоката си? А: ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, върнете се в продължение на 30 дни и ние обменяем я или ще ви възстановим парите.

    Етикети: модерен пръстен за жени, пръстени за жени, пръстен за, Евтини модни пръстени за жени, Висококачествени пръстени за жени, Китайското пръстен за доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти