Подмяна на лампата на проектора TLPL78 за Toshiba TLP-380 TLP-381 TLP-780 TLP-781 TLP-781U с корпус Подмяна на лампата на проектора TLPL78 за Toshiba TLP-380 TLP-381 TLP-780 TLP-781 TLP-781U с корпус Подмяна на лампата на проектора TLPL78 за Toshiba TLP-380 TLP-381 TLP-780 TLP-781 TLP-781U с корпус

Подмяна на лампата на проектора TLPL78 за Toshiba TLP-380 TLP-381 TLP-780 TLP-781 TLP-781U с корпус

лв.46.71
В наличност
p100809

    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
    Размер На Опаковката: 14cm x 12cm x 11cm (5.51in x 4.72in x 4.33in)
    Тип На Блока: парче
  • Състояние: 100% чисто нов лампа с корпус
  • Гаранция време: 180 дни
  • Не Част: TLPL78
  • време на изпълнение на поръчката: в рамките на 1-2 дни след получено плащане
  • търговска марка: Chem
  • Номер На Модела: TLPL78
  • Вата: 200 W

  • Описание:

    Брой детайли: Tlpl78 мощност тарифа: 200 W

    Тип на крушката: подмяна на голи лампи с общ корпус Работа за Toshiba : TLP-380 TLP-381 TLP-780 TLP-780U TLP-781 TLP-781U и т.н.

    срок на експлоатация: около 2000 часа

    гарантированность: 180days от купувача получават осветителни тела

    Съвети:

    * Как и кога да се замени лампа на проектора?

    Може би е време да се замени лампа на проектора. Лампата плъзга с напредване на възрастта. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, през които вашата лампа е използвана чрез вградена система за меню. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение.

    Ние Ви препоръчваме да се обърнете към ръководството на потребителя, за да определите точните инструкции за вашия конкретен модел. В повечето случаи подмяна включва в себе си само няколко стъпки, включително следните: изключете машината и оставете лампата да се охлади напълно свалете капака на корпуса развийте лампата махнете стария винт лампата в нова крушка и сменете корпуса на лампата и капака. Най-важното е да запомните, че никога не трябва да се докосват лампи или корпуса директно с пръсти .

    * Съвети за удължаване живота на проектора и лампата

    Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да се удължи срока на експлоатация на лампата. Първо, дай проектор се да се охлади напълно, след всяка употреба, преди да го преместите или да бъдат опаковани в калъф за носене. Вие също трябва да се избягват екстремни температури-не оставяйте проектор в колата през лятото или когато той е под 40 градуса. Още един съвет за да направите вашата лампа на проектора-късно, е почистване на филтър на проектора сгъстен въздух на всеки няколко месеца.

    ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

    Въпрос: каква е гаранцията на вашия продукт?

    A: ние гарантираме, че нашият продукт е подходящ за обикновени потребителски цели и няма дефекти в материалите или изработката.

    Въпрос: каква е политиката на вашата компания по отношение на дефектни стоки?

    А: нашата фирма държи на качеството на части в продължение на дълго време. Личност такса от 0.5%. Ако има някакви дефектни стоки, поради фабрични дефекти, или на транспортни проблеми, моля, свържете се с нас, вместо да бързо да вземе спор. Нашият екип за обслужване на клиенти ще осигури незабавна реакция на оплаквания. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде един добър начин за решаване.

    Към:Какво мога да направя, ако не получа моите продукти преди течение на времето защита?

    А: ако вашият детайл не идва и в срок на защита, моля да споделите с нас, ние задержим дни на доставка за вас бързо се уверяваме, че можете да получите стоките успешно.

    Етикети: лампа на проектора, лампа за смяна на проектор, лампа за проектор, Евтини лампа репроектора, Висококачествена подмяна на лампата, Китай лампа за проектор доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти