7-инчов сензорен LCD екран LTM07C382F 7-инчов сензорен LCD екран LTM07C382F

7-инчов сензорен LCD екран LTM07C382F

лв.80.43 лв.58.71
В наличност
p1291

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 22cm x 22cm x 5cm (8.66in x 8.66in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
  • търговска марка: ланжуу
  • Вид На Продукта: Плосък LCD дисплей

  • Моля, обърнете внимание:

    Потвърждение за цените: Цените на стоки, магазин за закупуване на количества, пазарни фактори и промени от време на време, за снимана от преди и след потвърждение на заявката се съхранява, а след това снимана от продукти.

    Потвърждение за доставка: LCD екран за чупливи продукти, преди да изпратите магазин тества непокътнати, в строго съответствие със стандартните LCD-дисплей, за да се попълни правилно опаковката, съм сигурен, че няма проблеми след поставяне на етикети и съхранение на библиотеката, издадена от куриерска фирма pro selected. (магазин за плащане SF express по подразбиране)

    Потвърждение за получаване: крехки продукти трябва да бъдат проверени, преди да подпише, трябва, когато куриер отпред се отвори опаковката внимателно да се провери дали продуктът е повреден, ако той е повреден, моля, веднага се свържете с магазин, например, след получаване и открих, че счупи проблем, а не е в гаранция.

    Обслужване на клиенти: потвърдете, че продуктът е получен, моля, проверете в рамките на два дни, моля, не разрывайте магазин при тестването на етикети, Фолио много изолирана сигурност, тъй като знак за два дни след приключване на теста, повече трети дни (включително трети дни) на този магазин не носи отговорност.

    Благодаря ви за съдействието, желая ви късмет пазаруване!

    Ако нещо излезе от строя, се свържете с Интернет не може, моля, обадете се!!

    Лице за контакт: г-н Ян

    Телефон за контакт 13418452149 15989558067

    Адрес: Град Шенжен, Futian District Huaqiang North, Zhenhua Road, gaokede electronic trading center 42002

    Добре дошли в "за", моля, не забравяйте да си припомни, когато пет точки, О, много Ви благодаря!

    Етикети: 7-инчов сензорен LCD екран, LCD екран 7 инча, екран 7, Евтин 7-инчов LCD екран, Високо качество на LCD екрана 7 инча, Китай екран 7 доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти