3.7 V 2800mAh 484980 полимерна литиево-йонна / литиево-йонна батерия за tablet PC POWER BANK pipo мобилен телефон 3.7 V 2800mAh 484980 полимерна литиево-йонна / литиево-йонна батерия за tablet PC POWER BANK pipo мобилен телефон

3.7 V 2800mAh 484980 полимерна литиево-йонна / литиево-йонна батерия за tablet PC POWER BANK pipo мобилен телефон

лв.18.02
В наличност
p3736

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.15kg (0.33lb.)
  • Номер На Модела: 484980
  • търговска марка: Литровата енергийна батерия
  • Тип На Компонент: Батерия
  • Капацитет На Батерията: 2800mah
  • Пакет: ДА
  • Съвместим Марка: Lenovo

  • Здравейте, ние всички батерии имаме обичай размер,

    ако трябва да се коригира размера на батерията си,

    свържете се с нас, ние можем да персонализирате според вашите изисквания.Благодарим ви!

    Спецификация :

    Няма.

    Описание

    Спецификация

    Бележка

    1

    Модел На Батерията

    484980

    Персонални

    2

    Минималният Капацитет На

    2800 mah

    0.2 C

    3

    Номинална Мощност

    2800 mah

    0.2 C

    4

    Номинално Напрежение

    3,7 в

    5

    Напрежение на тока потекта над отговорности

    4.281.0. v

    6

    Над разряд защита на напрежение на тока

    4.281.0. v

    7

    температура на съхранение

    -535с

    една година

    8

    Макс продължавай изпълнението на ток

    1.0 C

    9

    Максимален ток на зареждане

    1.0 C

    Батерията е снабдена със защитна плоча, която има функции за предотвратяване на прекомерно зареждане, прекомерно разреждане, претоварване работен ток, късо съединение и т.н..

    Този продукт главно приложима към мобилен аварийния източник на захранване, MP3, мобилни колонки, микрофон, навигатору (GPS), мобилен телефон, детски играчки и други електронни устройства.

    Параметри на борда защита

    Работен ток: 1,5 а

    Защита от ограничаване на тока: 2~3A

    Граница на превишаване на заряд: 4.2v+ / -0,05 в

    Ограничаване на налягането над разряд: 2,9+ / -0,10 в

    * действителния капацитет на защитната плоча на няколко по-малко от номиналния капацитет на електрически ядро се дължи на прекомерно изпускане на защитна плоча.

    Да се съхранява в хранилище

    За да се осигури на батерията, за да се поддържа нивото на капацитета на предлаганата батерия и акумулаторен блок -20~35 C, съхранение, ниска влажност на въздуха, неагрессивные газови условия на батерията, за да се избегне висока температура или висока влажност на въздуха за съхранение, в противен случай това ще доведе до изтичане на батерията, ръжда и нисък капацитет. Продължително съхранение, най-вероятно ще доведе до спад на капацитета на батерията и батерия блок, както и до необходимостта от 1-3 цикъл на зареждане / разреждане, за да се постигне максимална битова капацитет. Батерията трябва да се зарежда и разрежда веднъж на три месеца.

    Предупреждение: обратно зареждане не се допуска, батерията трябва да бъде свързана точно в съответствие с полярност и не могат да бъдат обърнати назад. Късо съединение не е позволено, иначе това ще доведе до трайно увреждане. Батерията не може да се използва в пределните условия, като например: ограничаване на температурата, дълбок цикъл, екстремна презареждане и разряд. Съхранявайте батерията на хладно и сухо място. Ако се съхранява или се предлага голям брой панели, първо трябва да ги постави на място. Не припаивайте директно към батерията. Ако батерията се появява шум, висока температура, изтичане и други необичайни ситуации, моля, незабавно прекратете използването. Не слагайте в огъня и не се опитвайте да разглобявате батерията. Батерията може да изгори или да се отделят вредни вещества. Нямате право да използвате стари батерии или да използвате половината от батерия с нова батерия, в противен случай тя ще има освобождаване от отговорност. Външен кожух и външна тръба кожух за извличане на батерията. Батерията не поставяйте във вода.

    Етикети: акумулаторна батерия за таблет PC, литиево-йонна батерия за таблет, акумулаторна батерия за таблет, Евтина батерия за tablet PC, Висококачествена литиево-йонна батерия за таблет, Китай батерията за таблети доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти