HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11 HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11 HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11 HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11 HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11 HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11

HRH постепенното дъгова бонбони Силиконова клавиатура Skin Protector Cover film Guard за Apple Macbook Air 11" 11,6 инча за Mac Air 11

лв.4.81
В наличност
p105738

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
    Размер На Опаковката: 17cm x 1cm x 1cm (6.69in x 0.39in x 0.39in)
  • Поддръжка: Войски на кораба
  • Статут На Продукти: Склад
  • Дебелина на: ултра тънък
  • Пакет: No
  • документ: CE
  • версия: САЩ
  • търговска марка: HRH
  • Приложими модели: MacBook Air
  • Размер На Заявлението: Клавиатура За Лаптоп
  • Функция: Прахоустойчив, Водоустойчивый
  • Материал: Силикон
  • Дизайн: По-Голям Избор От Стилове
  • Номер На Модела: 11 инча

  • Особености: 100% чисто нов и високо качество на това американските стандарти ,не е подходящ за британски и европейски стандарт на капака на клавиатурата е подходящ за Macbook Air 11,6 инча клавиатура с американската клавиатура лесна за почистване, сухо почистване могат отново да бъдат използвани по-късно. Водоустойчив, вече не е нужно да се притеснявате за вода, мляко, сок, кафе и други течности, брызгающих на клавиатурата по време на увреждане на любимия си компютър. Прах анти-мръсна, може да се избегне попадане на прах, сажди, бисквити и т.н. В пукнатини влияят на използването на клавиатура и срока на експлоатация на клавиатурата. Почистване на удобно, готова за почистване на клавиатура, винаги ще бъде нова.

    Опаковка:1 X капак на клавиатурата (опаковка, както е показано по-долу)

    Ние гарантираме, че стоката ще бъде добре обработена и защитена. Нека заедно опазване на околната среда!

    Нашият продукт:

    * Нашите продукти веднага от фабриката, там няма за обикновения човек, няма висока оформление, така че ние можем да осигурим качествени детайли, но на много конкурентна цена.

    1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ . (С изключение на някои страни )

    2.ние изпращаме вашите поръчки в рамките на 1-2 работни дни след датата на плащане е изчистено.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. услугата ТРАНЗИТ на ТИМ E се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор . Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    6. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Доставка co st извършва както от продавача, така и купувача на половина. 2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#. 3.ние ще направим пълно връщане на парите, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    Етикети: силиконова кожа клавиатура, защита на клавиатурата, фолио клавиатура, Евтин силикон за клавиатура кожа, Висококачествена защита на клавиатурата, Китай клавиатура филм доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти