Безплатна доставка 5 компл. 2pin водоустойчив авто електрически конектор, мъжки женски, sumitomo конектори 6189-6904

Безплатна доставка 5 компл. 2pin водоустойчив авто електрически конектор, мъжки женски, sumitomo конектори 6189-6904

лв.18.34
В наличност
p36349

    Размер На Опаковката: 1cm x 10cm x 1cm (0.39in x 3.94in x 0.39in)
    Тегло На Опаковката: 0.08kg (0.18lb.)
    Тип На Блока: лот (5 sets/лот)
  • Номер На Модела: HD0210Y-1.2-11/21

  • Описание на продукта: 5 X 2 way male&female connector корпус и поставяне 5X male&female гумени кабелни уплътнения 10X male&female терминали добави кабелна услуги : ние можем да предоставят услуги по обработка на окабеляването, моля, купете си по следния линк: По подразбиране: огнеупорни тел 20 см, 0. 5мм2, и не се колебайте да се свържете с нас, ако искате други спецификации кабели.

    Изображението деталя:

    Сродни продукти: 1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    Спедиция:

    Продукта се изпраща в рамките на 5 работни дни след пълното заплащане. Ако не можете да получите своите стоки по време, моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим това за вас в най-скоро време. Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа е нормално. понякога трябва малко да се бавим заради почивните дни или празниците. Ако не можете да ни поща в рамките на 48 часа, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас на друг адрес на електронна поща.

    Контакти:

    Етикети: 2pin водоустойчив конектор, конектор за електрически, жак водоустойчив, Евтини водоустойчив конектор 2pin, Високо качество конектор за електрически, Китай жак-водоустойчив доставчици.

  • Отзиви (2)

    Напишете отзив

Свързани продукти