30 комплект 2 мм никел банан щекер тестов кабел 3 цвята 40 см 30 комплект 2 мм никел банан щекер тестов кабел 3 цвята 40 см

30 комплект 2 мм никел банан щекер тестов кабел 3 цвята 40 см

лв.131.20 лв.124.63
В наличност
p52560

    Тегло На Опаковката: 0.31kg (0.68lb.)
    Тип На Блока: Опаковка
    Размер На Опаковката: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • търговска марка: MAXRUINOR

  • 30 комплект 2 мм никел банан щекер тестов кабел 3 цвята 40 см

    Описание

    Количество: 30 комплекта

    Състояние: Чисто Нов

    Спекулация:

    - Бананова вилица :2 мм, настоящата никел, ако искате 5 цвята, моля, свържете се с мен.

    - Дължина: около 40 см

    - 1 комплект = 1 парче червено + 1 бр жълто + 1 бр Зелен

    Брой детайли: БПК-01.

    Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание:

    а) вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.

    б) моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

    Пролетен фестивал на празнично уведомяване!!! Уважаеми Уважаеми клиенти, много ви благодарим за посещението на нашия онлайн магазин. Обаче ние отложи изпращането на всички стоки след празничния период на празника на пролетта (5 февруари 2018 година ~ 25 февруари 2018 г.). Срок на доставка за всички поръчки ще се увеличи на 20 дни. Ако не разполагате с достатъчно време и търпение, за да изчака пратката. В празничния период вие няма да може да вземе дълъг процес на доставка, моля не резервирайте. Благодаря ви за разбирането. Извиняваме се за причиненото неудобство. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

    Обработка на поръчки отнема малко време,обикновено ние предварително изпращаме стоката.

    Когато правите поръчката си, моля, обърнете внимание на времето за доставка на поръчки ! ! !

    Ако не можете да приемете,можете да избирате различни методи на доставка.

    В противен случай, моля, не се купуват.

    Ние сме на най-големия китайски пазар на електроника Huaqiang North Market. Ние също така предлагаме резервни части за ремонт на мобилни телефони и компютри. Ако имате нужда от помощ и поддръжка, можете спокойно да се обърнете към нас.

    Повече броя, големи отстъпки.

    Коментари :

    1) Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря !!

    2) Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и услуги за вас.

    3) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук. Благодарим ви!

    Правилата на връщане:

    1.Ако не ви харесват подробности, които сте получили, моля върнете стоката обратно до нас в продължение на 7 дни, когато ги получите.

    2. пълно възстановяване ще ви бъде даден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане. Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки. При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите.

    Етикети: кабел 3, Цвят На Кабела, кабел 2мм, Най-евтиният кабел 3, Висококачественият цвят на кабела, Китай кабел 2мм доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти