100X горещи продажба 9W 5730 smd led light board за led осветление безплатна доставка

100X горещи продажба 9W 5730 smd led light board за led осветление безплатна доставка

лв.287.94
В наличност
p35

    Размер На Опаковката: 8cm x 8cm x 8cm (3.15in x 3.15in x 3.15in)
    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 1.3kg (2.87lb.)
  • Мощност: 9W
  • Отделят Цвят: Топъл Бял, Студен Бял
  • търговска марка: КИНГГРИН
  • Тип Елемент: Топка
  • Номер На Модела: I

  • Технически характеристики: Тип: High power LED light board мощност: 3W пряко напрежение :27-32V прав ток : 280-300mA светлинна ефективност: 100-110LM/W сияещ цвят: бял цветна температура : студено бяло : 6000-6500K / топло бял 2700-3000K чип марка: Epistar Life More than 50000hours форма: кръгла индекса на възпроизвеждане на цветовете (Ra): >75 ъгъл на светлина:120 градуса размер: 65 mm

    Снимка елемента:

    Ние приемаме Alipay, Paypal, Western Union, Набирателни, T/T и т.н.

    Ние ще ви изпратим парцел в продължение на период от време, посочени в този списък, след като заплати на купувача ще бъде потвърдено от Premium-Branch.news. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Ние изпращаме само по подтвержденному адрес, представения Premium-Branch.news. Доставка не включва митническата такса EMS: 5~9 работни дни. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3~6 работни дни. Premium-Branch.news стандартна доставка : 12 ~ 30 работни дни, China Post Registered Air Mail: 12 ~ 30 работни дни

    Всички детайли ще бъдат тествани на 100% и ще бъде с опаковането на сигурността преди доставката. Ние обещаваме, 3 г. гаранция, ако има някакви проблеми, с изключение на личен фактор, ние обещаваме да ви ремонт или промяна на нови продукти за клиентите. Ние много ценим своя положителна оценка от 5 звезди при нас и ще направим същото и за вас. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас, за да реши всички проблеми, преди да оставите коментар. Ние ще ви отговорим и ще предложим на помощ веднага.

    Ако не сте доволни, когато получите стоката си, купувачите трябва да съобщя за дефектна проблем в рамките на 7 дни след получаване на стоката, за споделяне, или обратно, моля, свържете се с мен, преди да го върне. Ако продуктът е дефектен в рамките на 90 дни, ние ще ви изпратим замяна, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки. И купувачът поема такса за връщане на стоката. Ние ще отговаря за повторно пращане на такса. Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Но трябва да платите допълнителна такса за доставка за отиване и връщане.

    Етикети: бяла дъска и Дъска за гладене, дъска led, на борда на светлина, Евтина дъска за Гладене, Высокомарочная дъска вела, Китай борда на светлината доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти