10 бр. / лот USB 2.0 4Pin A тип на изход конектор обем устата линия крак за данни зареждане Безплатна доставка

10 бр. / лот USB 2.0 4Pin A тип на изход конектор обем устата линия крак за данни зареждане Безплатна доставка

лв.2.38
В наличност
p31128

    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • търговска марка: HPJF
  • Номер На Модела: USB-AF

  • За плащането: ние accept:Visa, Mastercard, Набирателни |утвърди на адрес с пълно име|, Ние изпращаме само на адрес Premium-Branch.news.Моля, уверете се, че вашият адрес в Premium-Branch.news съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати. Доставка: ние кораб на стоки в рамките на 3 дни след плащане. Ние ще изпратим на световно стълб, кит, стълб, Хонг конг, EMS, DHL, UPS, FedEX, E-пакет и така нататък. Ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като то се обработва на външна услуга,но ако пратката не е пристигнала в очакваното време,моля,свържете се с нас, ние ще ви помогнем да следите неговото и ще удовлетворенный отговор. За обратна връзка: Ако сте доволни от нашия продукт и услуга,моля, пишете ни на положителните отзиви и 5-звезден върха. Ако не сте доволни,моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, благодаря! Добавете ни: ако ви харесва нашия магазин,можете да имате предвид нашия онлайн магазин:

    За следващия път лесно да се намери нас, Можете да

    С най-добри пожелания + приятен шопинг! Ние с нетърпение очакваме да ви предоставим най-доброто преживяване за пазаруване в нашия магазин на Premium-Branch.news!

    Етикети: usb 4pin, 4-пинов женски, hdmi конектор, Евтин usb 4pin, Висококачествен 4-за контакт на женските, Китай hdmi конектор доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти