За BQ Strike 5020 BQS BQS5020 5.0 инча закалено стъкло протектор на екрана гвардия за BQ 5020 защитно защитно фолио за носене капак

За BQ Strike 5020 BQS BQS5020 5.0 инча закалено стъкло протектор на екрана гвардия за BQ 5020 защитно защитно фолио за носене капак

лв.3.20 лв.2.36
В наличност
p84789

    Размер На Опаковката: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: парче
  • С Дребно Опаковка: No
  • търговска марка: МАКИСС
  • Покритие от край до край: ДА
  • Тип: Предната Филм
  • Характеристики: Защита От Драскотини
  • Материал: закалено стъкло
  • Съвместим Телефон Марка: Toshiba
  • Цвят: Прозрачен
  • Пакет: No
  • Воспользуйся: мобилен телефон
  • със силна коробчатой опаковка: ДА

  • За BQ Strike 5020 BQS BQS5020 5.0 инча закалено стъкло протектор на екрана гвардия за BQ 5020 защитно защитно фолио за носене капак

    Характеристики: повърхност е анти-маслената обработка (олеофобное покритие), така и на пръстови отпечатъци масло не е толкова лесно да остават на повърхността, лесно за почистване. Пълно залепване, автоматично адсорбция може да се повтори, лепене напълно прозрачен: много тънко, химически обработен прозрачно закалено стъкло. Твърдост на повърхността: повърхността има твърдост 8-9h, тя е в 9 пъти по-обикновени стъкла. Инструмент и клавишите не пресича нежно докосване: задната част на силни лепила, лесен за инсталиране, близо до екрана, и следователно не се отразява на сетивна чувствителност на допир екран. Взрывозащищенное, устойчиво на осколкам стъкло се разбива на по-малки опасни части, по-безопасни, отколкото на други изделия от стъкло. Това е екологично, не е лепило с висока разделителна способност, твърдост 9H, устойчивост на надраскване, Взрывозащищенность, анти-пръстови отпечатъци съдържание на пакета: 1 Х стъкло протектор на екрана Imporrtant 1/руски приятели, не забравяйте да използвате пълното име или не можете да получите своя пакет от новата потребителска политика в страната. 2 / тази доставка поща на Китай обикновен малък пакет плюс+, не може да бъде отслежена, след като той напусне Китай(средства могат да бъдат не могат да бъдат проследени от вас), аз f искате цялата песен, Моля изберете въздушна поща регистрация стълб на Китай, което ще струва много пари, и двете имат нужда от около 15-39 работни дни за доставка, някои области може да отнеме повече време, като например Бразилия. 3 / Ако се сблъскате с някакъв проблем, ще имате нужда от помощ от нас, моля не се колебайте да се свържете с нас онлайн, ние ще ви помогнем да го решим, моля, не отваряйте спор в рамките на 60 дни. Всеки се нуждае от двухсекционный протектор на екрана от закалено стъкло, за защита на вашия телефон, за използване точно сега, друга за предотвратяване на аварии.

    БЕЛЕЖКА:

    1 / моля, прочетете инструкциите преди да поръчате ,ако има някакви въпроси, моля, пишете ни съобщение, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

    2 / Този продукт не включва данък във вашата страна, така че ние описваме като продукт с по-ниска цена, за да ви помогне да намалите парични разходи за данъци. Това зависи от различни страни, не всички от вас трябва да плати за това.

    3 / моля, уверете се, че вашето лице за контакти-име, адрес, пощенски код и номер на телефона са верни, преди да поръчате.особено за руски приятел, трябва да използват пълното име, в противен случай вие няма да получите вашия пакет.

    Етикети: закалено стъкло протектор на екрана, стъклен протектор на екрана, протектор на екрана, Евтини протектор на екрана от закалено стъкло, Висококачествена стъклена защитно фолио за екрана, Китай протектор на екрана доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти