Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар

Преминете на огледалото за обратно виждане бутон за регулиране капак тапицерия на колата стайлинг ABS хром декор рамка за Suzuki Jimny 07-15 автомобилен аксесоар

лв.22.34
В наличност
p79797

    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Тип На Блока: лот (2 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
  • Височина На Продукта: 2cm
  • Година: 2007-2015
  • търговска марка: БАРБЕКЮ@FUKA
  • Името На Модела: Бутон За Включване Огледала За Обратно Виждане Капак Завърши Рамката
  • тип 1: Интериорът на автомобила-стайлинг корнизи
  • Тип Елемент: Вътрешна Гипс
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ССС
  • тип 2: Украса На Колата Аксесоари
  • Дължина На Продукта: 10cm
  • Широчина На Елемента: 5cm
  • Вид На Материала: abs chrome
  • Предмет на: Бутон За Включване Огледала За Обратно Виждане Капак Завърши Рамката
  • Брой: Отрежете капака от 2 части
  • Цвят: 2 цвят по избор
  • Тегло На Продукта: 0.1kg
  • Тип 3: Хромирана Капачка Стайлинг На Автомобили, Гарнитури Етикети
  • За: Suzuki Jimny 2007-2015

  • Моля, обърнете внимание: обадете се на списък на превозните средства, само за справка. Преди покупка, моля осигурете че тази част на автомобила е същата като нашата изложба на изображението! Всякакви разлики, моля, свържете се с нас в удобно за вас време.

    Това, че ние изпращаме, точно съответстват на картината, Моля потвърдете с помощта на снимки, преди да дадете този продукт.

    Състояние:100% чисто нов и е с добро качество

    Материал: ABS пластмаса

    Лесна инсталация.

    Включва: 2 елемента / един комплект

    Цвят: същата, като на изложба на изображението

    Подходящ за Suzuki Jimny 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

    Характеристика:

    Строг производствен контрол на качеството, гарантирано високо качество . Подходящ е както с оригинални детайли.

    Лесен и бърз монтаж, автомобили залепваща лента прикрепена.

    Лесни за поставяне на вашия автомобил. Това е много хубаво, за да украсят колата си и прави повече от Мода!

    1) той е разработен специално, за да отговарят на Suzuki Jimny

    2) тя се произвежда от высокомарочной пластмаса ABS и не ръждясва, не вытравит или не слезет. Просто свържете и играйте

    Пакетът включва: 2 елемента / комплект огледало за задно виждане, регулиране на бутона на капака

    1. Повечето стоки под 2 кг се движат с безплатна доставка (избрани страни) поща на Китай или Сингапур, Ако имате спешно нужда от продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, оставяйки ни съобщение, ние разработихме по-бърза доставка за вас!

    2. поръчки ще се обработват в период след потвърждение на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. Моля, обърнете внимание, че някои страни ще имат митническа такса или данък върху определени продукти. Купувачът е отговорен за плащането на всички предоставени от мита или данъци.

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

    Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете спор . Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    Етикети: хромирани бутони, Аксесоари За Интериора, Рама Рама, Евтини хромирани бутони, Висококачествени интериорни аксесоари, Китай рамка рамка доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти