Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV

Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV "Одисея" Car Door Check Arm Car Styling 4 бр. В пакет

лв.7.93
В наличност
p26981

    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Тип На Блока: Комплект
    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
  • Материал: Пластмаса
  • Поставянето На Стикери: Вътрешна Врата
  • търговска марка: Мхунг

  • Добре дошли в нашия магазин.

    Нашите стоки са 100% съвпада с описанието. Имаме богат опит в международната търговия и доставка. ние можем да предложим добро качество и превъзходно обслужване и да ви помогне да се запази цената. Много и много купувачи на златния и сребърния стандарт купуват много и различни теми от нашия магазин и ги продават в техните страни. С нетърпение очакваме сътрудничество с вас в най-скоро време.

    Ограничител на вратата на колата стопор капак калъф за Honda Accord, Fit CITY Civic HRV "Одисея" Car Door Check Arm Car Styling 4 бр. В пакет

    Описание:

    [име на продукт] автомобилна врата на ограничителен тапата капачката калъф

    [Цвят] Черен

    [приложимо колата] за Honda Accord, Fit CITY Civic CRV HRV "Одисея"

    [неща] пластмаса

    [Опаковка] 4шт / комплект

    Лесна инсталация, защита на крилото на замъка вашия автомобил от ръжда.

    Как да платя?

    1.Ние просто приемаме alipay в Premium-Branch.news, можете да платите с кредитна пречи, това не е проблем. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн.

    Как се доставят стоките?

    Ние просто изпращаме стоката по адрес на Premium-Branch.news. Моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е правилно и доставляемым. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в Premium-Branch.news, преди да се плати.

    За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки

    Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна. Нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси. Тези отговорности отговорност на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка.

    Ако стоката се връща към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси,ние не ще ви я достави отново, докато купувачът не завърши тези такси.

    Ако искате да ви помогна за намаляване на мито, моля, свържете се с нас и ни кажете, колко струва, трябва да бъдат посочени във фактурата. след това ние ще направим така, както ти каза.

    Как да следите?

    Ние ще ви предложим стая за доставка след, като ще Ви изпратим стоката. можете да следите този номер доставка в рамките на 3-5 работни дни по-късно в уеб сайта на China Post. Казват, че сме ви изпраща този елемент. Можете също така да следите този номер доставка на уеб сайт Поща на страната си, след като този продукт е напуснал митницата на Китай. Ако установите, че не можете да следите този номер за доставка на пощата на сайта на вашата държава,може би, пощенската служба не загрузило информация за доставката на уеб сайт или се задържа за изтегляне, но тя все още се доставя в момента. Не се притеснявайте за нищо.

    Етикети: повод за, калъф чанта за носене, калъф за кола, Евтини калъф за, Висококачествен калъф case, Китай калъф за кола доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти