STARPAD For 12. 5mm1 / 2 large fly hexagon metric short sleeve head 8 мм-32mm chrome vanadium steel machine repair STARPAD For 12. 5mm1 / 2 large fly hexagon metric short sleeve head 8 мм-32mm chrome vanadium steel machine repair STARPAD For 12. 5mm1 / 2 large fly hexagon metric short sleeve head 8 мм-32mm chrome vanadium steel machine repair

STARPAD For 12. 5mm1 / 2 large fly hexagon metric short sleeve head 8 мм-32mm chrome vanadium steel machine repair

лв.48.26
В наличност
p38332

    Тип На Блока: лот (5 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.6kg (1.32lb.)
    Размер На Опаковката: 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
  • Тип Елемент: Закопчалката И Стяга
  • търговска марка: СТАРПАД

  • 5 пакет, моля оставете съобщение, когато си купувате модел, благодаря ви!

    Що се отнася до хроматичната аберация и размерной грешка :

    Като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране.

    Що се отнася до опаковка:

    ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки.

    Голямо благодаря.

    Плащане:

    Ние приемаме Alipay, West Union. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.

    Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

    Доставка:

    1, СВЕТОВНАТА КОРАБОПЛАВАНЕТО. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2, поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва ePacket, това ще отнеме 7-12дней. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена.

    4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "ePacket" отделно. Или избор EMS или други.

    5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

    Правилата на връщане:

    Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Или изпратят на ти още един нов.

    Етикети: главоболие корона, ремонт на машината, главоболие ръкави, Евтина главата на Главата, Висококачествен ремонт на машината, Китай главоболие ръкави доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти