OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA

OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA

лв.10.09 лв.9.38
В наличност
p71264

    Размер На Опаковката: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.055kg (0.12lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Произходът на място: произведено в Китай
  • Пакет: Чанта мехур
  • Тегло: 0.05kg
  • Вид На Материала: Най-Горния Слой На Кожата
  • Доставка: в рамките на 48 часа
  • търговска марка: Окейтех
  • Функция 1 : Високо Качество И Трайност
  • Име: LE-22-OP
  • Функция 2: 3 бутона
  • Функция: Защитете и украсете ключ от автомобил
  • Материал: Естествена кожа + цинк сплав
  • Тип: Кола ключодържател Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira Insig

  • OkeyTech естествена кожа на автомобила дистанционно ключодържател калъф за ключове на калъф за Opel ASTRA J Astra, Corsa Antara Meriva, Zafira, Insignia MOKKA

    Моля добросердечно сравнете вашите ключове, след като ни е ключова образ!

    Вид На Материала:

    ключодържател от естествена кожа, PU и с сплав

    Характеристики:

    Състояние: 100% Чисто Нов

    Качество:Добро

    Характеристики: защита на ключ за кола

    Дизайн: модерен стайлинг на автомобила

    Много добра защита на вашите автомобилни ключове и бижута.

    Отлично съответствие на размера на ключа и точна настройка на бутоните.

    Прякор: комплекти ключове за кола, чанта за дистанционно управление на ключове за кола, комплекти за дистанционно управление на ключовете, кожени комплекти ключове. Функция: може ефективно да се противопоставят на лек шок, надраскване, за да предотвратите повреда, не позволявайте на малки грешки донесе повече неприятности. Професионалист: оригинални автомобилни ключове, които са по поръчка, под формата на напълно отговаря на оригинален дизайн ключ, тънка нишка. Красив, лесен и щедър, стилен, предназначени за вашия автомобил, ярки цветове подчертават вашата благородность. Представяне: стабилно представяне, няма напрежение, не вехне, не може да падне кожа. Размер: отговаря на оригиналния ключ на автомобила Като използвате: просто поставете капака на ключ на оригинален ключ, за да поставите винтовете.

    1 X ключ на притежателя на автомобила

    1. - моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да дадете този продукт.

    2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. Ако наистина имате затруднения с плащането, моля свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.

    3. - Ако имате някакви специални изисквания по отношение на детайли на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.

    4. - Ако искате, търговия на едро, за големи количества, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем най-добрата цена.

    1. - ние можем да кораб на света.

    2. - Стоката ще бъде доставена в рамките на 3 дни след получаване на плащането.

    3. - моля, уверете се, че вашият адрес за доставка и телефонен номер са посочени правилно.

    4. - Можете да следите ситуацията на продукта на уеб сайта, след като те ще бъдат изпратени.

    . 1. - гаранция от една година.

    2.-Ако стоката е дефектна при получаване, можете да заявите го замените за нов в рамките на 7 дни от датата на получаване (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние).

    3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката. В рамките на първия месец, ние плаща цена за доставка в единия край( от нас до вашето местоположение); след 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина.

    Етикети: капак калъф за ключове от автомобил, Калъф за ключове от автомобил, калъфи за автомобилни дистанционни ключодържатели, Евтина делото повод на ключ за кола, Висококачествен калъф за ключове за кола, Китай автомобилни дистанционни калъфи за ключове доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти