BBQ@FUKA 1бр конзола на арматурното табло, високоговорител капак завърши алуминиева сплав кола-стил BBQ@FUKA 1бр конзола на арматурното табло, високоговорител капак завърши алуминиева сплав кола-стил BBQ@FUKA 1бр конзола на арматурното табло, високоговорител капак завърши алуминиева сплав кола-стил BBQ@FUKA 1бр конзола на арматурното табло, високоговорител капак завърши алуминиева сплав кола-стил

BBQ@FUKA 1бр конзола на арматурното табло, високоговорител капак завърши алуминиева сплав кола-стил " на етикети за BMW X1 F48 2016 2017 аксесоари

лв.59.50
В наличност
p77308

    Размер На Опаковката: 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Сертифициране На Входящи Тестове: ССС
  • Използването на: Украса на колата-стайлинг
  • Широчина На Елемента: 0inch
  • търговска марка: БАРБЕКЮ@FUKA
  • Вид На Материала: Алуминиева сплав
  • Дължина На Продукта: 0inch
  • ПОДХОДЯЩ ЗА: BMW X1 f48 2016 2017
  • Място на инсталиране: На Кутията На Високоговорителя Аудио Арматурното Табло
  • Тип Елемент: Вътрешна Гипс
  • Година: 2016 2017
  • Името На Модела: Отрежете Капака Динамика
  • Тегло На Продукта: 0.3kg
  • Цвят: Черен
  • Католог: Интериорни Аксесоари За Полагане На Автомобили
  • Височина На Продукта: 0inch

  • БЕЛЕЖКА:

    Тъй като един и същ модел на превозното средство може да бъде по-различен начин направено в различни страни. Моля, уверете се, че част от колата, както е показано на нашата фигура, или тя няма да отговарят, ако някакви различия, моля, свържете се с нас преди да купите, благодаря!

    100% чисто нов и е с добро качество

    МАТЕРИАЛ: Изработен от висококачествена алуминиева сплав

    Цвят:като на изображението

    Строг фабрично тест QC, гарантирано качество от върховен клас

    Съдържание На Пакета Продукти:

    Подходящи за BMW X1 F48 2016 2017

    Инсталация:

    Се инсталира лесно и не изисква никакви модификации,на лентата е 3 м и се намира отзад.

    1. моля, почистете повърхността, преди да инсталирате.

    2. сравнете позицията и да го променят.

    3. свалям стикер и я залепете.

    4. Кликнете върху нея, така че тя остана силно.

    Пакет включването в нея: 1 бр говорител аудио капак завърши

    1. Повечето стоки под 2 кг се движат с безплатна доставка (избрани страни) поща на Китай или Сингапур, Ако имате спешно нужда от продукт, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, оставяйки ни съобщение, ние разработихме по-бърза доставка за вас!

    2. поръчки ще се обработват в период след потвърждение на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    5.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7.Моля, обърнете внимание, че някои страни ще имат митническа такса или данък върху определени продукти. Купувачът е отговорен за плащането на всички предоставени от мита или данъци.

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

    Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете спор . Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

    30-дневна гаранция с обмена на дефектна, прекъснати, грешни или липсващи части. Моля, уведомете ни и просто върнете продукт, с всички подробности и аксесоари, пакетирани и помеченными "за споделяне", в рамките на 14 дни от датата на получаване.

    Ако е дефектен, прекъснати или липсващи детайли вече не е на разположение, може да бъде издаден възстановяване.

    Етикети: капачки аудиодинамиков, покритие на таблото, капачки на говорител на bmw, Евтини калъфи за аудиоколонок, Висококачествено покритие на таблото, Китай bmw говорител обхваща доставчиците.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти