Принцеса готик Лолита аксесоари от старинните маски короната на кралица на вампирите аксесоари за коса завесата маска танц на Майкъл Джексън-32

Принцеса готик Лолита аксесоари от старинните маски короната на кралица на вампирите аксесоари за коса завесата маска танц на Майкъл Джексън-32

лв.25.71 лв.23.13
В наличност
p83678

    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 12cm x 12cm x 5cm (4.72in x 4.72in x 1.97in)
  • Вид На Модела: Геометрична
  • Отдел Име: Възрастен
  • Тип: Превръзка на главата
  • Материал: Ацетат
  • Тип Елемент: Шапки
  • Пол: Жени
  • Стил: Модни модели
  • търговска марка: ЯДОСАН ЛАМУР

  • Скъпа принцесо, Китайската Нова година наближава,моля, обърнете внимание, че центърът Поща на Китай ще се отпуснете с 2018-2-12 до 2018-2-26 , ние ви предлагаме да използвате EMS или DHL, ако бързате,или, Моля, помогнете ни да удължи времето за доставка на още 20 дни, както е показано по-долу,ние ще изпратим възможно най-скоро ,благодаря http://help.Premium-Branch.news/extend_shipment_date.html ние сме толкова благодарни да обявим, че ние имаме № 2 магазин за пазаруване, специализирана в обувките и сумочках Лолита", ние наистина се радваме за вас, за да дойде и да имате добър опит с покупки правим безплатна доставка Поща стълб на Китай или epack за продукта, което единния тегло не надвишава 0,5 кг, когато поръчката е над 50 долара и повече от 3 теми,защото на международната цената за доставка е скъп в съответствие с тегло,така че ние все още можем да намалят някаква отстъпка, ако резервирате повече от 1 на предмета . Моля, поръчайте продукт чрез натискане на бутона "Плати сега", но не натискайте парола ,за да завършите плащането,тогава можем да намерим вашата поръчка в системата и промяна на цената за вас, тогава ние ще се свържем с вас, за да се провери и да го плати, много ви благодаря.

    Доставка

    Въздушна поща стълб кит е евтина, но е по-бавна. нормално това отнема дни 10-25воркинг,ако по спешност,моля избира ЕМС:7-10дайс, или ДХЛ:3-5дайс.

    За данък

    Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.Но ние можем да се отбележи пратката като подарък или обявяване на по-ниска цена, за да се избегне данък.

    Правила за връщане

    1. Ако не сте доволни от нашите стоки, ние приемаме рекламации в рамките на 30 дни. Връщате цена отговорност на купувача, ако не е проблем за детале.

    2. моля, свържете се с нас преди да се върне.

    Коментари

    1. Обратната връзка е много важна за нас. Ако сте доволни от нас, моля, оставете положителен отзив с 5Star, че ние ще ви дадем $ 1 off следващия път.

    2. Ако смятате всяко неудовлетворение ,моля, чувствайте се свободна да ни знаят и да ни даде шанс да го поправя преди да излезе отрицателен резултат от експозиция с са по-малко от 3 звезди, ние обещаваме, че ние ще ви попречи да се чувстват удовлетворени напълно.

    Дайте да пробвам и се доверете ни се, ние ще ви покажем сладък фантастичен свят.

    Етикети: ръчно изработени аксесоари, стенни аксесоари, Аксесоари, Евтини аксесоари ръчна изработка, Високо качествени аксесоари за стена, Китай Аксесоари доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти