10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки 10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки 10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки 10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки 10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки

10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек фиби за коса детски аксесоари за коса, шапки

лв.23.02 лв.20.72
В наличност
p672

    Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 12cm (7.87in x 5.91in x 4.72in)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.45kg (0.99lb.)
  • Вид На Модела: Карикатура
  • Материал: Свети
  • Тип Елемент: Шапки
  • Отдел Име: Деца
  • Стил: Иновация
  • Тип Скоба: Горната Шнола За Коса
  • Тип: Игли за коса
  • Характеристики: Cartoony Заек
  • търговска марка: Умна Фийби
  • Пол: Момичета
  • Цвят: Асорти Цветове
  • Номер На Модела: SMPMQ611161C1701

  • Продажба на едро 10шт/2C мода сладък блясък пискюл на опашката Заек момичета шипове твърди Kawai Заек детски фиби за коса детски аксесоари за коса

    Модел№: SMPMQ611161C1701

    Опаковка:10шт / Лот

    Цвят: Асорти Цветове

    Приложение: за всеки украса на косата.

    1. 100% чисто нов апартаментен и щипки за коса начин на

    2. стил: мультяшные фиби за коса

    3. цветове: за да ви е по-лесно да вземе цвета, който предпочитате, ние празнуваме брой (1,2,3...) и под всяка картина. Или ако все още не сте сигурни в цветове, моля свържете се с нас или оставете съобщение при поставяне на поръчки. Само ние ще доставят с различни цветове, когато няма никакви по-нататъшни инструкции по цветята.Благодарим ви!

    Допълнителна информация за цветовете:

    1.ние се опитваме ни най-доброто, за да покажа най-ясните снимки на вида и цветовете на всеки продукт следва описание в детайли.

    2. Моля, внимателно разгледайте нашите снимки, както и подробно описание на уеб сайта и се свържете с нас онлайн, за окончателно потвърждение на цвят и стил, ако имате някакви проблеми, преди пускането на поръчки.

    3. моля, напълно осъзнайте,че истинският цвят на елемента може да се различават малко от снимките,показани на нашия сайт, се дължи на различни фактори, като яркостта на монитора на вашия КОМПЮТЪР, разликата е в светлина, когато правим снимки.

    4.моля, не се колебайте да се свържете с нас или да оставите съобщение при закупуване.Ние сме готови да ви служат.

    Сертификати:

    Доставка:

    1. добре, поръчките са били биха попаднали извън и в рамките на 5-7 дни след компенсация. В случай на някакви неочаквани проблеми задаваме срокът за доставка е 10 дни на нашия сайт.

    2. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на единица за измерване или разходи за доставка. Всички такси за внос отиват за сметка на купувача. Моля, свържете се с местната митница, за да се уверите, че има някакви допълнителни разходи, преди да купите.

    Коментари:

    Ако сте доволни от нашите услуги и стоки, ние сме много очакват своите положителни коментара и 5 звезди класиране на продавача d etailed.Същата доброта към вас от нас. Или ако имате някакви проблеми или не сте доволни от нашите стоки или услуги, моля,не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди да оставя друг коментар към уеб сайт, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа без никакво отлагане. Благодаря ви много за вашето добро разбиране ! Насладете се на своите пазарувате тук!

    Етикети: момичета фиби за коса, Детски аксесоари за коса, скоба за коса деца, Евтини момичета фиби за коса, Висококачествени детски аксесоари за коса, Китай шнола за коса детски доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти