Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера

Предна камера DVR за ROCKCHIP Android 7.1 8.0 кола DVD плеър запис на автомобила оформление на автомобила DVR USB Авто dvr камера

лв.36.98
В наличност
p6863

    Размер На Опаковката: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Ъгъл На Виждане На Камерата :
  • Дължина видеокабеля: 2M
  • Функция:
  • Материал На Черупката: Пластмаса
  • Цвят:
  • търговска марка: ИСУДАР
  • Лещи Материал: Пластмаса + Стъкло
  • Процесор:
  • Екскурзовод На Линия: No
  • Тип На Сигнала На Алармата: Предната Част, Аксесоари
  • Съхранение :
  • Кабел или безжична връзка: Тел
  • Вид На Материала: Пластмаса
  • Съвместимост За :

  • Нов високо качество и актуализиране на 720P USB Авто dvr камера Предна камера DVR за Android Rockchip 8.0 7.1 кола DVD GPS навигация

    Забележка: този USB DVR само може да се обърне за всички наши магазини ROCKCHIP ANDROID SYSTEM CAR DVD PLAYER .

    1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

    2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

    3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

    Ние не носим отговорност за каквито и данъци върху вноса, мито, посочената премия или задържане на митницата. Ако пратката се връща обратно към нас, защото от отказ на купувача да плати по-горе такси, ние не ще повторно изпращане на колет, докато купувачът не завърши тези такси и не ще плати всички разходи по връщане и повторно изпращане. Купувачът не може да отмени поръчка или да поискате връщане на парите на база на посочените по-горе причини.

    Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да помогне на нашите клиенти да намали риска от плащане на данъци. Ако имате добра идея за намаляване на данъците, можете да ни каже.

    Ние фабрика в Китай, за повечето модели, имаме ги в наличност, на вас колко пъти трябва да ни даде 2-3 дни, за да се наслаждавате на уреда.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    8. Време За Доставка:

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    Етикети: автомобилен видеорекордер usb, камера за кола за android, автомобилна камера отпред, Най-евтиният автомобил video recorder, usb, Високо качество на камерата за android кола, Китай колата предна камера доставчици.

  • Отзиви (3)

    • Seksi B2011

      I'm very satisfied

    • Melissashirley83

      Camera works well. The outer case was not sealed well so I had to actually open it and try to close it but without any succes. It works but I expected better quality for the price I paid.

    • Rozaliya64

      I received today the radio, very good packed, I will install tomorrow the radio and I will give another positive feedback. Anyway very good seller, thank for the gift s.

    Напишете отзив

Свързани продукти