Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив

Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, високо качество, с wi-fi ключа, водоустойчив

лв.136.73
В наличност
p56456

    Размер На Опаковката: 50cm x 20cm x 15cm (19.69in x 7.87in x 5.91in)
    Тегло На Опаковката: 1.2kg (2.65lb.)
    Тип На Блока: Комплект
  • Тегло На Продукта: 1.5kg
  • Напрежение: 12V
  • Мощност: 10
  • Модел автомобил: за Великата Китайска стена H3
  • Тип Елемент: Дневни Светлини
  • Източник На Светлина: ДРИБЛИРА
  • специални характеристики: с по-скучна функция
  • търговска марка: смрке

  • Професионален в DRL

    Контакти

    Pls, не се колебайте да се свържете ние когато и каквото си искате. Моля, оставете ни на 24 работни часа, за да отговорим на вашите въпроси по електронната поща. Ние винаги ще бъдем тук за вас. Ако искате голям брой, моля свържете се с нас за цени на едро . Инструкции за инсталация на всички продукти са изработени на китайски език, ако искате английска версия, ние можем да я направи.

    Опаковка

    Всички продукти продават се с целия комплект, включително и 2 лампи, 1 или 2 контролера (ако има) , някои кабели и конектори, инструкции и други детайли (ако има такива) . Те са опаковани с помощта на пластмасов мехур, на лента и в картонена кутия.

    Доставка

    Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни след получаване на плащането ur. Понякога, най-добрата доставка да бъде използвана, ако сте съгласни, и може да препоръча най-добрата за доставка също. Ако искате да закупите продукт, но не по доставка в страната УР, моля, уведомете ни, ние ще използваме друг доставка до страната, ЛВ. Всички писма са регистрирани и могат да бъдат проследени.

    Гаранция

    Ние предлагаме гаранция 1 година за вътрешността на продуктите и 2 години гаранция за тайванските продукти.

    · Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

    · Ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

    · Ако стоката е дефектна след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Но трябва да платите допълнителна такса за доставка.

    Коментари

    Ние търсим си 5-звездни отзиви; ако има някакви проблеми, които може да ви накарат да намали рейтинга, моля, задръжте и се свържете с нас за решаване. Ние ще реши този проблем за вас възможно най-скоро. Ние ще дадем допълнителна отстъпка за следващите поръчки ur, ако получим обратна връзка ur 5 звезди . Вашето удовлетворение е наш приоритет. Нашата цел се състои в това, да направи всички на нашите клиенти колкото се може по-щастливи по време на пазаруването с нас.

    Безжично управление добавете безжичен контролер за DRL.

    Етикети: Лек Автомобил В Събирането На, Най-Евтиният Автомобил В Събирането На Светлина, Qirun led drl дневни ходова светлина за great wall H3, Най-високо качество, с безжичен превключвател, Водоустойчив.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти