Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности

Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности

лв.33.94 лв.27.15
В наличност
p910

    Размер На Опаковката: 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.52kg (1.15lb.)
  • Тип: Инструменти За Торта
  • Характеристика: Екологично Чист, Зареден
  • Тип Инструменти За Торта: Визьор
  • Материал: Пластмаса
  • търговска марка: цвети
  • документ: CE / EU,CIQ

  • Торта визьор украса на базовия инструмент въртяща се маса, кръгла платформа въртящи въртящи торти щанд плоча инструменти кухненски принадлежности

    Размер: (приблизително) както е показано на фигура

    Цвят : както е показано на фигура

    Лесна употреба и почистване

    Нето тегло: около 440 g

    Количество: 1бр

    Характеристики на продукта:

    Безопасен материал 100% хранителна пластмаса

    Гъвкав, здрав и многократна употреба

    Преносим и практичен въртяща се маса

    Висококачествена хранителна пластмаса, отговаря на стандартите за хигиена на храните, безопасността на употреба

    По-гъвкав вал, по-добре може да контролира времето на въртене и скоростта, операцията е по-проста.

    Забележка:

    Това е ръчно измерване,може да бъде грешка 2-3 мм. И цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не са калибрирани по същия начин. надявам се да се разбере.

    Моля, посетете нашия магазин за получаване на допълнителни аксесоари за грамофона.

    Ние често изпращаме стоки чрез експресния: DHL, той трябва да се 3-5 дни по-късно, за да се стигне, ако корабът е изпратен в Европа,Северна Америка , Австрия,докато той се нуждае от 5-7 дни в Азия, Южна Америка и Африка.

    Ако ви харесва продукта, моля оставете положителна оценка, когато вие ще получите продукт. Ние благодарим на вас и следващия път ще ви предоставим най-доброто обслужване. Ако не сте доволни от качеството, моля, свържете се с нашия екип поддръжка на клиентите, преди да напуснат отрицателна обратна връзка ние ще ви отговорим и да решим проблема възможно най-скоро.

    A. възстановяване/връщане се приема в продължение на 7 дни;моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес

    Б. за Да се избегне загубата на доставка, връщане, трябва да бъдат организирани регистрация за въздушна поща, цената за доставка за връщане трябва да бъде платена от купувача.

    C. моля, направете така,че продукта остава в първоначалното състояние, ако той не отговаря, ние приемаме само не са повредени стоки. D. моля когато връщате продукти кажи ни първо и возвратите EMS, тогава ние можем да го разреши бързо!

    Скъпи приятелю, ние обикновено снижаем цена на фактурата, за да се избегне данък, като правило, на САЩ-това не е проблем,но за някои страни това е малко трудно, например в Канада, ако има някаква такса, събирана от правителството, клиентът трябва да носи отговорност за данък( около $10 - $20), благодаря!

    Етикети: въртяща се поставка за торта, въртяща се маса за торта, поставка за торта, Евтина въртяща се поставка за торта, Висококачествен въртяща се маса за торта, Китай поставка за торта доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти