Насекоми захарна торта гъвкавите силиконови форми на ръчно изработени шоколадови занаяти форма на торти и десерти декоративни форми DIY печене джаджи Насекоми захарна торта гъвкавите силиконови форми на ръчно изработени шоколадови занаяти форма на торти и десерти декоративни форми DIY печене джаджи Насекоми захарна торта гъвкавите силиконови форми на ръчно изработени шоколадови занаяти форма на торти и десерти декоративни форми DIY печене джаджи Насекоми захарна торта гъвкавите силиконови форми на ръчно изработени шоколадови занаяти форма на торти и десерти декоративни форми DIY печене джаджи

Насекоми захарна торта гъвкавите силиконови форми на ръчно изработени шоколадови занаяти форма на торти и десерти декоративни форми DIY печене джаджи

лв.15.57 лв.12.45
В наличност
p3877

    Тегло На Опаковката: 0.115kg (0.25lb.)
    Размер На Опаковката: 16cm x 14cm x 1cm (6.30in x 5.51in x 0.39in)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: GJ-A699
  • Материал: Опазване на околната среда силикон качеството на храната жидкостная
  • Тип: Инструменти За Торта
  • Секси Суггестивный: No
  • Воспользуйся: Десерт сладкарски изделия желе пудинг торта украсена с шоколадови бисквитки
  • търговска марка: ТУТУЛЕ
  • Непристойная Снимка: No
  • Име на продукта: Насекоми се превръщат захар торти в меки силиконови форми DIY pastry baking мухъл
  • тегло на продукта: около 113 грама
  • Температурен Диапазон: -40℃ -- 230℃
  • Размери на продукта: за да 12.4*12.5*1.0 см
  • Характеристика: Еко-Содружественный
  • документ: FDA, LFGB
  • Тип Инструменти За Торта: Леярни форма
  • Цвят: Розов

  • началото

    край

    Почистване и поддръжка на силиконови форми:

    1.Преди първата употреба първо почистете повърхността с вода или препарат за почистване, за да премахване на поверхностную мръсотия. Преди формата за печене използвайте малко количество масло, възникнали в рамките на една форма. Дори при използване на прес-форми, например, празни вдлъбнатини могат да бъдат добавени в празен резервоар за вода, изгаряне на въздуха е забранено.

    2.след всяка употреба може да се накисва в разреден моющем разтвора в продължение на 10-30 минути, измийте с мека кърпа за почистване не използвайте твърди почистващи топки и други обелени предмети, за да се избегне увреждане на плесен, предизвикана от драскотини. След измиване моля подсушете, поставете в кутия за съхранение, кремнеземная реакция е склонна към статичен ток, ще поеме и най-малките частици във въздуха и прах, дълго време, когато не се използва, избягвайте пряко излагане на въздух.

    3.за фурна на пещ трябва да бъде поставен в средната част, а отоплението е да се държат на разстояние около 10 см, а стените на фурната да се държат на разстояние 5 см, за да не навреди на температурата форма.

    4.Тази част на матрицата е разликата, когато фабриката е била изрязана, освобождаването трябва да се улесни купувачите. Ако не се порежете, вие не може да се освободи. В процеса на използване разрез завинаги, след като го увили в полиетиленово фолио или поставите на дъвка, може да се налива течност

    Характеристики на продукта мухъл силикон:

    1. силикон основен компонент на силикон е силициев двуокис и, съдържащо се в пясъка, камък, кристал натурални съставки. Не каучук каучук, не пластмаса пластмаса! Силикагел - това е камък на плажа, нисковъглеродни среда.

    2.тежкотоварни силиконова гъвкавост, устойчивост на корозия, оптималната температура за готвене, печене, е най-добрият суровина при непосредствен контакт с храната си, а също така прост и практичен.

    3. приемането на откриване, здраве, природни антибактериални средства, може да се предотврати развитието на бактерии и гъбички. Така че скъпи консумативи, медицински консумативи, много силиконови изделия. Например: биберони, силиконови пластмаса и други подобни.

    4.смогите да бъде рециркулировано, здраво, ниска консумация на енергия.

    5. механични свойства на стабилна структура, която екстремна устойчивост на топлина, широк температурен диапазон. Температурата на най-ниската температура от минус 40 градуса, максимална температура 230 градуса топлина, която равномерно замръзва.

    6.като други видове почистващи средства и агресивни вещества, устойчивост на корозия и лесен за почистване.

    Етикети: десертно украса, гъвкави силиконови форми, декор мухъл, Евтини украса десерт, Високо качество на гъвкавите силиконови форми на, Китай декор мухъл доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти