Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8

Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 " 16 мм САМ шевни апликации сив фон 10 ярда / лот CX16

лв.14.40 лв.12.68
В наличност
p22322

    Тип На Блока: лот (10 ярда/лот)
    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.08kg (0.18lb.)
  • Вид На Продукта: Лента
  • Стил: Това Е Една Страна
  • Място на произход на стоките: Zhejiang, Китай (Континентален)
  • Тип Тъкани: Гросгрейн
  • Номер На Модела: CX16
  • Ширина: 5/8"
  • Техника: Жакард
  • търговска марка: скойри
  • Модел: Натурални
  • Материал: 100% Polyester

  • Естествено дърво на живота Жаккардовая лента за каишката на кучето търговия на Едро с 5/8 " 16 мм САМ шевни апликации сив фон 10 ярда / лот CX16

    Състояние: 100% нов марка.

    Количество: 10 ярда / лот

    Ширина :5/8" (16 мм)

    Цвят: Както Е Показано На Фигура

    Материал: Полиестер

    Забележка: * снимки са истински, физически характер, но за показване на дисплея на различни могат да имат малко по-различен цвят. * Диаметър и дължина са ок, затова, моля, вземете това под внимание при поръчка.

    Пакети>>>>>>

    Ние много внимателно упаковываем всеки детайл, за да ви осигури сигурна доставка .Така че, моля, проверете опаковката, преди да подпише, за да я получи, ако е счупена или повредена, можете да направите запис с превозвача. В същото време, можете да направите снимка и да ни изпратите, ние ще решим този проблем за вас за първи път.

    Доставка>>> > >>

    Внимание, Моля! ние сме международен продавача с континенталната част на Китай. МОЛЯ, БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВИ! Предлагаме на стандартната международна авиапочту.Това може да отнеме от 10 до 25 работни дни за доставка. Ако имате някакви въпроси или някакви специални искания, моля свържете се с нас. ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа заради разликата във времето между нас.

    Име на превозвача

    Очаквано време на път

    Услуга за проследяване

    DHL

    Около 3-5 дни

    www.dhl.com

    UPS

    Около 3-5 дни

    www.ups.com

    EMS

    Около 5-7 дни

    www.ems.com

    Въздухът Стълб Кит

    Около 15-25 дни

    www.intmail.183.com

    HKPOST

    Около 15-20 дни

    www.hongkongpost.com

    Ако имате нужда от някоя добра цена за бърза доставка, добре дошли да се свържете с нас.

    Забележка: купувачът носи отговорност за данъци, митнически и всички други разходи по време на доставка ! Всички детайли трябва да бъдат изпратени в Premium-Branch.news доказан адрес.

    УСЛОВИЯ ЗА ПРОДАЖБА >>>>>>

    Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, той може да бъде върнат в първоначалното им състояние в рамките на една седмица след получаването им. искаме от вас пълно възстановяване, заедно с цената на перевозкы на пратката веднага след като получим точка. Но купувачът трябва да плати обратна доставка.

    Обратна връзка>>> > >>

    Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Това ще ви отнеме само на 1 минута. Благодарим ви! :) Ако не сте доволни от продукта и услуги,моля, свържете се с нас преди да оставите всички отрицателни и неутрални мнения. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи. Благодарим ви! :)

    Етикети: Жаккардовая лента, лента за кучета, лентата на едро, Евтина Жаккардовая лента, Висококачествена лента за кучета, Китай лента доставчици на едро.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти