Бродерия петна мотоциклет състезателни състезател велосипедист желязо в 12*3,8 см пламък крила

Бродерия петна мотоциклет състезателни състезател велосипедист желязо в 12*3,8 см пламък крила

лв.28.79
В наличност
p10905

    Размер На Опаковката: 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.06kg (0.13lb.)
  • Вид На Продукта: Пластира
  • Техника: Бродирана
  • Стил: Ютия-На
  • Номер На Модела: c
  • Размер: cm
  • Характеристика: 3D, екологично чист

  • Пришейте или погладьте

    Техника На Изпълнение: Бродирана

    Разход на Поръчка е приета

    Заплату могат да бъдат персонализирани, се нуждаят от допълнителна такса.

    Моля, не се колебайте да се свържете с мен за подробности.Благодаря ви!!

    Доставка:

    Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности от 15 дни след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

    Внимание, моля! Уверете се, че вашият адрес е правилен. Ако искате да промените своя адрес, моля, свържете се с нас.

    РУСКИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Моля, задължително попълнете ИМЕ и изисквания, попълнете пощенския код на получателя! В противен случай, вашият пакет може да бъде изгубен или върнат!

    Ние доставяме въздушна поща зидани Стълба, това е безплатна доставка за повечето страни, времето за доставка е около 20-45 дни и доставка ti me главно поради пощенски клон, но ако искате да получите един продукт, бързо ly,ние можем да го изпратите на DHL,EMS,UPS,TNT, FedEx.

    Митници:

    Ако таксата се случва, купувачът носи отговорност за митническо оформяне в собствената си страна. Ние не сме способни на това действие, Благодаря за разбирането.

    Политика за възстановяване и връщане на парични средства

    Ние предоставяме 100% гаранция за всички продукти, които продаваме. Ако откриете някакви проблеми с нашия продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на вашия продукт. моля, не се връщат или откриването на връщане на парите, преди да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Отрицателна обратна връзка не може да реши всички проблеми, това може да доведе до загуба на двама ни.Благодаря~~

    Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние, в противен случай се откажем от връщане на парите.

    Купувачът носи отговорност за всички разходи, възникнали в процеса на връщане на стоката.

    Несъответствие На Цветя

    Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

    Коментари

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

    Етикети: ютията е включена, бродерия кръпка, кръпка мотоциклет, Евтини ютия напред, Високо качество на бродерия кръпка, Китай кръпка мотоциклет доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Ms Manshuk91

      thank you

    Напишете отзив

Свързани продукти