150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215 150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215 150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215 150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215 150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215

150 см в ширина 260 g / m тегло пролет и есен тънък участък трикотажное вълнена рокля риза плат E215

лв.41.82 лв.37.64
В наличност
p95864

    Размер На Опаковката: 27cm x 17cm x 5cm (10.63in x 6.69in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
    Тип На Блока: Метър
  • Техника: Вязаный
  • Ширина: 150см
  • Тегло: 260 грама на метър
  • Характеристика: еластичен
  • Модел: Обичайната Крашеная
  • Цвят: тъмно-червен, тъмно син
  • Вид На Продукта: Друга Кърпа
  • Материал: вълна и полиестер
  • Тип: Друго

  • Описание тъкан:

    Предвид факта, че почти от нашата тъкан специальн за европейския и американския горния makert ранг,така че с високото качество " и най-новата начин.Цена дреха, която е направена от тези тъкани е много висока, но тук можете да я закупите на разумна цена.Вие няма да съжалявате, че сте го купили.Можете да направите дрехи, отнасяща се до картината, или просто да го направи по свое желание.

    Доставка

    1, Метод на пратката Перевозкы

    Когато правите поръчка,Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка, но цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса.Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    2, Срокът за доставка

    Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо си продукти, се проверяват.

    3, вносни митнически такси

    Моля, имайте предвид,че вие носите отговорност за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,мита и данъци върху вноса в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

    ВРЪЩАНЕ

    Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.Ако има някакви проблеми с качеството на продукта,ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    Aution: промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението,фона и т.н., поради несъответствие на цвят не може да бъде причина за връщане.

    Коментари

    Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички prolblems и да ви предоставят най-добрите услуги за клиентите.

    Етикети: плат метална, текстилен мелок, плат Червена, Евтин плат металик, Висок клас тъкан мелок, Китай плат червен доставчици.

  • Отзиви (1)

    • Titter1717

      good fabric, ingredients consistent. просвечивает and no stretch a little.

    Напишете отзив

Свързани продукти