100 бр 13-40 мм смесени боядисване на дървени копчета 2 дупки палто, ботуши шевна облекло аксесоар марка бутон MCB-800a 100 бр 13-40 мм смесени боядисване на дървени копчета 2 дупки палто, ботуши шевна облекло аксесоар марка бутон MCB-800a 100 бр 13-40 мм смесени боядисване на дървени копчета 2 дупки палто, ботуши шевна облекло аксесоар марка бутон MCB-800a 100 бр 13-40 мм смесени боядисване на дървени копчета 2 дупки палто, ботуши шевна облекло аксесоар марка бутон MCB-800a

100 бр 13-40 мм смесени боядисване на дървени копчета 2 дупки палто, ботуши шевна облекло аксесоар марка бутон MCB-800a

лв.3.20
В наличност
p97273

    Размер На Опаковката: 16cm x 16cm x 16cm (6.30in x 6.30in x 6.30in)
    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
    Тип На Блока: лот (100 бр./лот)
  • Характеристика: Моющийся, Екологично Чист, Без Никел
  • Тип Бутони: Бутон С 2 Дупки
  • Материал: Дърво
  • Размер: 15MM
  • Техника: Боядисване
  • Украса: Няма
  • Номер На Модела: as
  • Форма: Кръг
  • Стил: Flatback
  • Вид На Продукта: Бутони

  • Материал: Дърво

    Размер: 10-40 мм

    Цвят: Като На Изображението

    Количество: 100 бр

    Позиция№.

    Всички продукти са внимателно опаковани и изпратени в елегантен калъф, картонена кутия или друга опаковка.

    Можете да платите директно в alibaba с помощта на ескроу или други четири начина на плащане, както следва:

    Western union, Moneygram или банков превод.

    1.След като сте платили на продукт(и), ние ще ви парцел в рамките на 24 часа. Ако трябва да те били изпратени с експресна поща за доставка(5-7 работни дни за доставка), моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да си плати, и ние ще се изчисли допълнително заплащане за обновяване на експресна поща на доставка за вас.

    2. Всички наши пакети се изпращат с въздушна поща стълб кит в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането,само ако ние насочим друг начин на доставка.

    3. изпращането на обикновено отнема не повече от 25-60 работни дни.Точните дни за доставка зависи от различни страни.Понякога това отнема малко повече време.От местната изпращане или по други причини.Това може да отнеме повече от 25 дни,ако не можете да го получите в рамките на 90 дни от датата на изпращане, моля, пишете ни по електронната поща.

    Ако се сблъскате с някакви проблеми,моля,свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на продукт(и), ние ще разрешим всеки проблем, задоволително за вас възможно най-бързо, ние ще ви изпратим нов продукт(и) или ще възстановим всичките пари за гаранция, ако продуктите са повредени по време на доставка или изпратени неправилно по погрешка или ако не получите продукт(и) в рамките на 90 дни.

    1.Моля, посочете положителните отзиви, ако сте доволни от нашия продукт(а )и обслужване.

    2.Ако имате някакви проблеми с бизнеса, моля, свържете се с нас свободно.

    3.Ако не сте доволни от продукт(а) по някаква причина,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние можем да работим заедно, за да реши всеки проблем.

    Етикети: дървени копчета, маркови копчета, Марка копчета, Евтини дървени копчета, Бутони за високото качество на марката, Китай бутон марка доставчици.

  • Отзиви (1)

    Напишете отзив

Свързани продукти