Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят

Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят

лв.20.59 лв.16.68
В наличност
p1806

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
    Тегло На Опаковката: 0.15kg (0.33lb.)
  • търговска марка: Seven Angel
  • Номер На Модела: FA-20
  • Тип: Capo

  • sta

    endIsvModuleWrap9663

    Flanger Flexi-Capo преносим алтернативен тунинг КАПО за акустични и електрически китари, аксесоари черен цвят въведение КАПО от следващо поколение за акустични и електрически китари. Създаване на нови открити настройки за своята китара с помощта на Flanger FA-20 Flexi-Capo. Всеки ред може да бъде независимо възстановен, не да засяга други. Подходящ за повечето от лешоядите. Изработен от издръжлива, висококачествени материали. Творчески КАПО е подходящ за почти всички китарни лешоядите. Поддържа различни промяна на настройките без детонация на вашата китара an endure guitar capo е изработена от висококачествени материали. Дълга на живота си помощ при създаването на всяка от струните на китара, без да повлияе на другите струни. Лесно да се играе творчески отворени струни размер:10*4.5*2.5 см Материал: пластмаса

    Гаранция За Качество:

    Ние разполагаме с професионален екип QC, за да осигури продукти с високо качество и правилната опаковка, всяка предаде.Ние сме сигурни,че нашите музикални инструменти притежават точна тон,привлекателно звучене, по-гладко изпълнение и елегантен външен вид.Всеки продукт ще бъде тестван и проверен,преди да изпратите, затова ние ще ви предложим добро качество на продукта,но на ниски цени, аз наистина мисля, че вие ще получите удовлетворенный продукт от нас.

    Митническо освобождаване(по-малко или без заплащане на митни данъци за вашата стока!)

    Ние ще изпратим детайл и ще ви уведомим стойност на стоките USD 5 или 10.Може би, вие не трябва Да плащат митнически такси.Но митническо понякога вскрывает опаковка и переоценивает продукти,ние имаме достатъчно опит за да ви помогне безопасно да получите продукт.

    ВРЪЩАНЕ:

    Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако информация за повредени или загубени ,след това, когато те ще бъдат върнати,купувачът ще бъде отговорен за такива щети или загуба, и ние няма да сподели купувача пълно възстановяване.Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.

    Коментари:

    Ние много ценим Вашето мнение и предложения като купувач,ние ще направим всичко възможно, за да получите най-положителна обратна връзка.ако не ви харесват нашите продукти по някаква причина,моля не се колебайте да ни изпратите вашите отзиви, ние ще ви е много оценявам!Моля, свържете се с мен директно, преди да оставя неутрален или отрицателен мнение!

    Етикети: флангер КАПО, акустичен ТАВАН, китара акустична capos, Евтини флангер КАПО, Висок клас на акустична КАПО, Китай китара капос акустични доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти