West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см

West Biking Колоездене задни превозвач DH велосипед Pad възглавница под наем на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за пренасяне на хора пратката 36*15 см

лв.41.76 лв.22.97
В наличност
p64305

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.4kg (0.88lb.)
    Размер На Опаковката: 40cm x 20cm x 6cm (15.75in x 7.87in x 2.36in)
  • DH Байк Fitness to Carrier: МТВ Road/ BMX Mountain Racing
  • Модел изделия: Облегалка Меко Седло
  • инсталация: Инсталиране на задния багажник велосипедную
  • Категория: Постелката За Задна Седалка
  • потребител: Мъже
  • Воспользуйся: Пътнически Велосипеди
  • Материал На Черупката: изкуствена кожа
  • Пакетът включва: 1 x мека възглавница на седалката
  • търговска марка: Западен Под Наем
  • Дата на превоза: 36 часа след плащането
  • Номер На Модела: YP0801020
  • Размер: 14.17*5.9Inch/36*15cm
  • Спорт: колоездене колоездене
  • Търговия: на 2016 година най-ново
  • Цена На Дребно Да Предлагат: $52 (GBP34)
  • тегло на седалката: 0,72 Кг/0,325 Кг

  • Наименование на продукта: West Biking Original US Brand Колоездене задни превозвач DH мотор въздушна Възглавница кормило на седлото на гърба на рафта мат гъст седалка за превоз на хора, товари 36*15 см Безплатна доставка за 2016 най-новия пристигането на мода класически стил

    За компанията WEST BIKING

    Компания WEST BIKING започва дейността си през 2001 г. с една цел: да се създаде нов велосипеден опит за хората по целия свят.

    Основатели WEST BIKING са американските инженери и китайски велогонщики. Те разбират своите силни страни. Така че, за да направите каране на колело по-приятна и достъпна за хората по целия свят, те са направили това, което знаят най-добре. Те целят подобряване на велосипеди опит, като следвате три насоки: вдъхновение, иновации и умения.

    Всичко започна с леки алуминиеви рамки. Способността на WEST BIKING за производство на висококачествени велосипеди на достъпна цена позволява на по-голям брой състезатели опита каране на колело по съвсем нов начин. Оттогава WEST BIKING се превърна в пионер в областта на производството на алуминий и композитни материали. Ние представихме първия достъпен под наем от въглеродни влакна и преобразяват геополитическите високоефективни пътни мотори с помощта на нашата обща компактна пътна конструкция. В маунтинбайке УЭСТБАЙК винаги прави всичко по-добре от всички.

    За последните 14 години компанията WEST BIKING излезе далеч извън границите на производствените си корени и се превърна в световна водеща марка за качествени велосипеди и екипировка. Наличието на повече от 700 търговци на дребно партньори по целия свят, ние се стремим да се вдъхновява за приключения на всички състезатели, от време на време до конкурентни.

    Мотори WEST BIKING печелят дизайнерски награди. Но най-важното е, че те се печели сърцата на състезатели, които искат да направят разходка с велосипед част от живота си. Ние подкрепяме този избор. Ние мислим, че това прави света по-добър.

    ТВОЯТ СПЪТНИК НА ЖИВОТА, НА ЗАПАД-BIKING.

    ЗАБЕЛЕЖКА:САМО ПРОДАЖБА НА СЕДЛА НЕ ВКЛЮЧВА БАГАЖНИК.

    Плащане

    Ние приемаме следните плащания: кредитна карта, Набирателни(Alipay), Beloto, MoneyBookers, West Union, т/Т, и т.н. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI и др)

    Доставка

    (Стълб кит, стълб Singpore, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, etc)

    В магазина Yopoon, поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-4 работни дни от момента на завършване на плащане, без да включва почивните дни и други празнични дни.

    Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

    Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    Етикети: кормило седло, на седлото на мотора, възглавница седло, Евтини седлото на мотора, Високо качество на седлото на мотора, Китай възглавница седлото доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти