Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L)

Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L)

лв.122.24 лв.114.90
В наличност
p82876

    Тегло На Опаковката: 0.56kg (1.23lb.)
    Тип На Блока: Комбо
    Размер На Опаковката: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
  • Номер На Модела: Стоматологичен Фото Черен Фон
  • търговска марка: ZUCZUG
  • Съставка: Няма
  • Тип Елемент: Избелване На Зъби
  • Размер: Large
  • НЕТНО ТЕГЛО: 505 г

  • Ново стоматологично огледало от неръждаема стомана 4шт с устни фотографски черна на фона на дъска (S+L) 100% чисто нов и високо качество за Черни на фона на дъската: това е черна на фона на дъска за интраорална снимка. Тази дъска има полирани, със заоблени краища за комфорт на пациента. Съвместим със студена стерилизация или autoclavable под висока температура 134 ℃. Размер: 1 голям и 1 малък описание огледала от неръждаема стомана: 4шт огледален рефлектор от неръждаема стомана за стоматологична на устната клиника. Състояние: 100% чисто нов и високо качество. Нашите огледала осигуряват най-предаване на цветовете и изображенията. Изработен от висококачествена неръждаема стомана и е покрит с никелово покритие за максимални отразяващи качества. Огледала са полирани заоблени ръбове за удобство на пациента. Съвместим с методи за студена стерилизация и автоклавирования. Покритие на Хромия никел неръждаема стомана, отразяваща способност, близки до 100%, представяне на истински цветове, Автоклавируемое. Материал: Неръждаема Стомана

    опаковъчен лист: 2 елемента ( 1 голям + 1 малък) на Черен фон дъска+4шт огледало от неръждаема стомана

    Етикети: огледало стоматологично, стоматологично огледало, ротовое огледало, Евтини огледало стоматологично, Висококачествено стоматологично огледало, Китай доставчици на орални огледала.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти