Новият пристигането неръждаема стомана SS304 102 4' OD санитарен заварени Лакът тръбопроводен фитинг 45 градуса, 2 бр./лот

Новият пристигането неръждаема стомана SS304 102 4' OD санитарен заварени Лакът тръбопроводен фитинг 45 градуса, 2 бр./лот

лв.32.16
В наличност
p52571

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.6kg (1.32lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
  • връзка: ЗАВАРЯВАНЕ
  • Код На Главата: Кръг
  • Материал: неръждаема стомана
  • Тип: Лакът

  • Особености: изцяло нов материал на корпуса:Неръждаема стомана 304 високо налягане на здрав OD 102 mm 4 " дебелина на стените: 2 mm

    Често задавани въпроси: Въпрос: Как мога да платя своята покупка?

    А:има много начини за плащане, са на разположение на Alibaba.com например, кредитни карти, банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union). Можете да изберете най-удобния за вас метод. Въпрос: Колко струва доставката на моята страна?

    A: натиснете раздела" доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка. Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация. Въпрос: има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт?

    А: Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта. Въпрос: аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро? А: Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!

    Забележка: искаме да въздушна поща HK или въздушна поща Китай ако пакетът не е в рамките на 2KG. искаме да EMS ако опаковката може да достигне над 2KG.

    Описание размер: по-горе е посочен размера на плочката, защото всеки метод за измерване и измервателен инструмент се различават един от друг,

    Размер: има един размер за списъка, моля, позволете 1-2 см, различно от ръчно измерване, благодаря ви (на всички измервания в СМ и да обърнете внимание на 1 см=0.39 инча)

    Доставка:

    При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.

    Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

    Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

    ВРЪЩАНЕ:

    Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.

    Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.

    Етикети: щуцер тръба лакътя, Фитинги За Тръби, коляно за заваряване, Евтин монтаж на тръби лакътя, Висококачествени фитинги за тръби, Китай се готви лакът доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти