Нова безплатна доставка на модни и ежедневни мъжки мъжки британската мъжки дамски дрехи от висок клас на младоженеца младоженците яка папийонка цветя прическа Нова безплатна доставка на модни и ежедневни мъжки мъжки британската мъжки дамски дрехи от висок клас на младоженеца младоженците яка папийонка цветя прическа Нова безплатна доставка на модни и ежедневни мъжки мъжки британската мъжки дамски дрехи от висок клас на младоженеца младоженците яка папийонка цветя прическа Нова безплатна доставка на модни и ежедневни мъжки мъжки британската мъжки дамски дрехи от висок клас на младоженеца младоженците яка папийонка цветя прическа

Нова безплатна доставка на модни и ежедневни мъжки мъжки британската мъжки дамски дрехи от висок клас на младоженеца младоженците яка папийонка цветя прическа

лв.16.81 лв.15.14
В наличност
p50290

    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
    Тип На Блока: парче
  • Материал: Акрил, Полиестер
  • Пол: Унисекс
  • Вид На Модела: Геометрична
  • Тип: Лента За Коса
  • Тип Елемент: Шапки
  • Стил: Модни модели
  • Отдел Име: Възрастен

  • Дължина 13см, ширина 10 см

    Ако имате въпроси за вашия размер, моля,не се колебайте да ни изпратите съобщение,моля,уведомете ни своя ръст,тегло, нека да се провери най-подходящия размер за вас, благодаря ви. Начин на плащане

    Ние приемаме само alipay. Доставка

    Ние извършваме безплатна доставка чрез ePacket Китай (за купувачи от САЩ ,Русия и Украйна) и Premium-Branch.news standard shipping (за купувачи от други страни) .

    Обикновено вашето помещение може да бъде изпратен в рамките на 20-60 работни дни (без официални празници)от стандартната доставка Premium-Branch.news. В редки случаи това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническа проверка или по време на празниците.

    Ние кораб от понеделник до петък с изключение на официалните празници. Моля, изпратете ни електронно писмо, преди да плати, Ако искате да промените адреса за доставка.

    Ако искате, други начини на доставка са на разположение срещу допълнително заплащане,като DHL,UPS,TNT,EMS,FedEx IE.За тази цел е необходимо 5-10дайс или повече към ваш там.

    Време за доставка по време на празниците (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено. Руски купувачи ад Забележка:

    1. правилно към политиката на Русия, на купувача трябва да се пълното име, за да подпише пакет,така че pls попълват пълното име и адрес на информация на английски език.

    2. Premium-Branch.news стандартна доставка и ePacket позволяват само тегло на опаковката-малко 2,0 кг.

    Ако теглото надвишава 2,0 кг, ние ще тарить ги преди няколко пакета. Благодарим ви. Връща Срок

    В случай,че сте получили дефектен продукт или грешен продукт,моля,свържете се с нас възможно най-скоро, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да решават, предлагат възстановяване или замяна.

    Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.

    Вашето удовлетворение е много важно за нас и ние ценим вашият бизнес. Коментари

    Удовлетворенный клиент е много важен за нас,ако сте доволни от стоки,които сте поръчали, моля, оставете коментар.Ако не сте доволни от елементи u orderd, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

    1 )купувач: Здравейте, продавачът не може да ни помогне да изберете подходящия размер? Какъв размер трябва да взема?

    Продавач: разбира се,приятел,можете да изберете размер според нашата таблица с размери,но има отклонение в 1-5 см като причина за подреждане се отпуснете.или можете да ми кажете вашия ръст и тегло, и ние ще ви помогнем.

    2) купувач: Здравейте, продавач, аз не се получи своя пакет, което се случва?защо не мога да се проследи номер за проследяване?Тя е невалиден?

    Продавач: Здравейте, мой приятел, пакет е бил изпратен в страната си, но проследяване на информация се актуализира по-бавно. моля, изчакайте още няколко дни, Благодаря.

    Етикети: цветна прическа, прическа цвете, прическа мъжете, Евтини цветна прическа, Висококачествен прическа цвете, Китай прическа човек доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти