Зубоврачебная педал за управление крак с трубчатым кабел 2-отвор за стандартни столове зубоврачебного Зубоврачебная педал за управление крак с трубчатым кабел 2-отвор за стандартни столове зубоврачебного Зубоврачебная педал за управление крак с трубчатым кабел 2-отвор за стандартни столове зубоврачебного Зубоврачебная педал за управление крак с трубчатым кабел 2-отвор за стандартни столове зубоврачебного

Зубоврачебная педал за управление крак с трубчатым кабел 2-отвор за стандартни столове зубоврачебного

лв.54.68 лв.50.30
В наличност
p83541

    Тегло На Опаковката: 0.05kg (0.11lb.)
    Тип На Блока: Комплект
    Размер На Опаковката: 8cm x 5cm x 3cm (3.15in x 1.97in x 1.18in)
  • НЕТНО ТЕГЛО: 35г
  • Тип Елемент: Избелване На Зъби
  • Номер На Модела: педал за управление
  • търговска марка: Отлично
  • Размер: Moderate
  • Съставка: паста за

  • Описание деталя соответствующе за по-голямата част от стандартните зубоврачебного на стола.

    Той се претеглят за максимална стабилности и не установки площадки краката скида.

    Материал:висококачествена солидна стомана Хром купол

    Тип: педал с 2 дупки с шнорхел

    Забележка: корк няма да бъде инсталиран, защото е много лесно да бъдат повредени по начин! продуктовата носи етикет за услугата

    продуктовата носи етикет за услугата:

    Зубоврачебная педал- - - 1бр бр.

    Тръба с 2 дупки- - - - 1 бр. доставка 1. Поръчка ще бъде доставена в рамките на 1-3 дни след потвърждаване На плащане. 2. голяма част от нашия продукт е свободна въздушна поща стълб кит ,дунуло приблизително време за доставка стълб на кит.

    Ако спешно се нуждаете от продукт, Моля, изберете експресна пратка . дунул друга спедиция и срок на доставка : чрез проследяване на уеб сайт за въздушна поща стълб кит по-долу : www.17track.net/en / друго, Моля потвърдете, че на адреса за доставка, която ви дават, е пълна. Плащане ние приемаме alipay, т/T, West връзка, гр пари и други както по-долу:

    Ако имате някакви въпроси за плащане .не се колебайте да се сключи с нас договор . Политика за връщане и размяна Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, веднага се свържете с нас, ние ще ви предложим отлично сервизно обслужване .

    Ако продуктът е повреден, и трябва да го върне, може и ние да си позволим разходите за доставка е два пъти по-малко. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл.

    Ако пратката е изгубена, ние ще ви върнем всички пари, след проверка и потвърждаване. За обратна връзка на вашата обратна връзка е много важно за един онлайн магазин, всичко е пет звезди в моите класации продавачите ще бъдат високо оценени! От друга страна, си на върха може да се използва като препратка към покупката за друг купувач.

    Всеки проблем!Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална/отрицателна обратна връзка.Вие знаете, че негативна / неутрална обратна връзка ще навреди и на двете страни и няма да ви позволи наистина да реши проблема..Ние винаги се опитваме да предоставим най-доброто обслужване на купувачите, и ние винаги работим с вас, за да реши всички въпроси, които могат да възникнат.

    Етикети: педали педали, крак контролер, тръба педали, Евтини педали педали, Висококачествен крак контролер, Китай педала на тръбата доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти