Дискова спирачна плоча 120мм 37 мм с 6 дупки за монтиране на електрически скутер e-Bike Дискова спирачна плоча 120мм 37 мм с 6 дупки за монтиране на електрически скутер e-Bike Дискова спирачна плоча 120мм 37 мм с 6 дупки за монтиране на електрически скутер e-Bike

Дискова спирачна плоча 120мм 37 мм с 6 дупки за монтиране на електрически скутер e-Bike

лв.20.90 лв.19.85
В наличност
p75213

    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.3kg (0.66lb.)
  • Вътрешен Диаметър: 37mm
  • Външен Диаметър: 120mm
  • Диагонал на: 48 мм
  • Номер На Модела: S120-6
  • дебелината на плочата: 2мм
  • Стъпка съседните дупки: 24мм
  • Тип: дискова спирачна плоча
  • Номер И Монтажни Дупки : 6
  • Диаметър На Монтаж На Дупки: 5мм
  • търговска марка: ЧИ ЮАН

  • Дискова спирачна плоча 120 мм с 6 дупки за монтиране на електрически скутер e-Bike

    Материал: стомана броя, разположени дупки: 6 външен диаметър на отвора: 120 мм, Вътрешен диаметър: 37 мм Дебелина: 2 мм Диаметър на монтажни отвори: 5 мм Разстояние: 24 мм (централно разстоянието между две съседни дупки) Размер: 48 mm (диагонално разстояние между две дупки в центъра) се Вписва: електрически скутер e-Bike в пакета включва: 1 x дискова спирачна плоча

    Поради ограничения в снимки и неизбежните разлики в настройките на монитора, цветовете шоу не може да бъде 100% същите като тези на действителните продукти. Надявам се, можете да разберете.

    Внимание за руски приятел:

    l моля, попълнете пълното име (включително име, презиме и фамилия) и правото на мобилен номер при поръчка. попълнете и точен адрес (включително номер на вашия апартамент, улица, град, регион и държава), в противен случай вашето помещение, вероятно ще бъде върната!!! Ние не носим отговорност за вашите грешки!

    Доставка:

    l стоката ще бъде доставена в рамките на 7 работни дни след приключване на плащането.

    l някои от нашите продукти може да се изобрази с безплатна доставка (избрани страни) по пощата на Китай. Това ще отнеме 15-60 дни от Китай до вашия край(другата държава, различни дни). Ако спешно се нуждаят от тези продукти, моля, свържете се с нас. Ние ще изберем друг вид доставка, но Товари, които трябва да бъдат платени от себе си. Ние предлагаме на FedEx, и EMS, DHL, UPS, TNT или друг начин на доставка.

    l транзитно време за обслужване се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

    l, за да се гарантира, че ще получите своята поръчка, с освободени от данъци при внос. Ние ще обявим го с по-ниска стойност.

    срок на доставка

    Държава

    UPS бърз, DHL, FedEx, TNT

    EMS

    Въздушна Поща Стълб Кит

    Съединените Щати, Испания, Канада, Великобритания, Австралия, Франция(всяка друга държава, свържете се с нас )

    3-7 / 12 работни дни

    5-15 работни дни

    10-30 / 60 работни дни

    Вносни Мита

    l цена не включва никакви данъци за внос и заряжатели, купувачите ответствены за мита. Ние няма да се върне сумата от поръчката (включително разходите за доставка на стоки и валежи) за отказаните за доставки.

    l преди подписването на опаковката, моля, проверете дали продуктът е повреден по време на транспортиране и дали той в нея. Ако не, моля, дайте да го подпише. Вие ще се съобразявате за да получи правилната стока, докато не подпишете парцел.

    Връщане И Замяна:

    По някаква причина, ако вие не сте доволни, можете да върнете продукта нас в първоначалния му състояние за връщане или замяна. Преди да върнете продукт, моля, свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане и размяна. Моля, обърнете внимание: ние ще ви върнем всички пари, с изключение на транспортните и такса за обработка на товари, когато вие изпратите обратно.

    Етикети: спирачната скутер, чиния, пластинчатый монтаж, Евтин скутер спирачки, Висококачествена плоча, Китай плоча за монтиране на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти