Maokai mouse pad 900x400mm mouse pad LoL notbook computer мишка Twisted Treant gaming padmouse gamer laptop mouse mats Maokai mouse pad 900x400mm mouse pad LoL notbook computer мишка Twisted Treant gaming padmouse gamer laptop mouse mats Maokai mouse pad 900x400mm mouse pad LoL notbook computer мишка Twisted Treant gaming padmouse gamer laptop mouse mats Maokai mouse pad 900x400mm mouse pad LoL notbook computer мишка Twisted Treant gaming padmouse gamer laptop mouse mats

Maokai mouse pad 900x400mm mouse pad LoL notbook computer мишка Twisted Treant gaming padmouse gamer laptop mouse mats

лв.30.53 лв.24.42
В наличност
p47163

    Размер На Опаковката: 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Тип На Блока: парче
  • Пакет: ДА
  • Стил: радиационна защита
  • Номер На Модела: размер 900x400 мм
  • Статут На Продукти: Склад
  • търговска марка: olwonow
  • Материал: Дъвка
  • Размер: XL

  • Ние правим повече на изцяло нов дизайн, подложки за мишки в съответствие с модната тенденция. Печатни изображения имат висока яснота, с висока точност и притежават следните характеристики:

    1. Подложка за мишка изработена от естествени гуми, а не от възстановени гуми.

    2.прекрасни цветове и HD-ефекти гарантират, че той няма да загуби точността на възпроизвеждане. Нашите подложки за мишки, толкова по-добре, отколкото средните подложки за мишки партида печат, че може да ги измие отново и отново и все още да остане в оригиналния цвят.

    3. въпреки че те не са лепкавост на фиксираните гумена подложка за мишка, долната страна на нашия подложка за мишка има висок коефициент на триене, така че те да могат да арестуват всеки вид на работния плот.

    4.цвят на повърхността няма да се отрази на точното позициониране на мишката fidelity mouse. Освен това, подплата-мека и еластична, от нея е удобно да се ползват и тя защитава китката.

    5.нашите подложки за мишки могат да бъдат персонализирани; можете да изберете своето благотворно на изображението за печат.

    Специална копринена повърхност, по-точно позициониране на мишката, HD-ефект, който е много голям на зрението и пространство, за да се движат.Този продукт е най-добрият естествен гумена текстилен калъф за подложка за мишка в момента.Ние обещаваме, че нашите подложки за мишки не выцветут и винаги ще остане в първоначалния си цвят.

    Моля, пишете ни, преди да оставят някакви отрицателни отзиви или откриване на някакви противоречия. Моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.

    Доставка -

    1. детайл ще бъде потопен в рамките на 2-3 на работния ден, след като имаме ясна обезщетение.

    2. моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, преди да закупят стока ще бъде изпратена на адрес в поръчката.

    3. Всички подробности ще провери внимателно преди пращането на вън.

    4. Нашите цени не включват никакви мита или такси.

    5. кораб деталя на всекидневния живот само и ние не можем да предложим доставка на събота, неделя или празник.

    6 Доставка Тиэм -. Моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират.

    Етикети: подложка за мишка, подложка за компютърна мишка, подложка за мишка, Евтини подложка за мишка, Висококачествена подложка за компютърна мишка, Китай подложка за мишка доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти