10шт чай връзка течаща тръба за фитинг 1/4 10шт чай връзка течаща тръба за фитинг 1/4

10шт чай връзка течаща тръба за фитинг 1/4"-1/4'-1/4" ID6. 35 mm за резервни части, машини РО бърз налягането стартира Безплатна доставка

лв.7.88
В наличност
p92421

    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 15cm x 11cm x 11cm (5.91in x 4.33in x 4.33in)
    Тегло На Опаковката: 0.15kg (0.33lb.)
  • Материал: Пластмаса
  • връзка: Мъжки
  • Тип: Чай
  • Код На Главата: Шестоъгълник
  • Номер На Модела: 7544
  • Техника: Кастинг
  • Форма: Равен

  • Преди покупка, моля, прочетете следното съдържание 1 Моля, обърнете внимание, че ние продаваме фабрика преки продукти. Всички наши продукти са 100% чисто нови в опаковка на производителя. 2 Ако имате въпроси,но аз не съм в мрежата .Моля, пишете Ми ! Описание на продукта: модел:7034 1/4"- 1/4" -1/4" быстроразъемные конектори (6,35 мм)

    Ние ще изберем най-добрия начин във всяка страна .

    Детайл ще бъде аранжиран за спедиция след като получим вашата пълна заплата за деталя сте поръчали. Стоката ще бъде доставена в рамките на 1-7 работни дни

    Забележка: купувачът носи отговорност за всички данъци, митнически и други такси, произведени в страната на купувача! Стоките, поръчани от купувача, ще бъде изпратен на адреса, посочен от купувача, в поръчка. Моля, проверете информацията за вашия адрес, за да се уверите, че тя е вярна.

    Ние приемаме условно депозиране тук

    Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ

    Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка ще ни е най-добрата възвръщаемост за предоставяне на нашите продукти и услуги. Ако се чувствате удовлетворени от нашите продукти и услуги, моля, оставете ни своя положителен отзив. Вашите коментари ще бъдат високо оценени и ще ни помогне по-добре да ви служи.

    Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас преди да изпратите отрицателна обратна връзка. Как само ще се появи съобщение за проблем, всички наши служители ще се погрижат по най-добрия начин да ви помогне да решите разреши проблема. Благодаря ви за разбирането.

    Етикети: Фитинги За Тръби, фитинги за водопровод, Тройникное Връзка, Евтини фитинги за тръби, Висококачествени фитинги за водопровод, Китай чай съвместни доставчици.

  • Отзиви (6)

    Напишете отзив

Свързани продукти