10шт зубоврачебный пиезо скалер Scaling Съвет G3 ултразвуков скалер tips G3, за да EMS / КЪЛВАЧА/MECTRON/HENRYSCHEIN 10шт зубоврачебный пиезо скалер Scaling Съвет G3 ултразвуков скалер tips G3, за да EMS / КЪЛВАЧА/MECTRON/HENRYSCHEIN

10шт зубоврачебный пиезо скалер Scaling Съвет G3 ултразвуков скалер tips G3, за да EMS / КЪЛВАЧА/MECTRON/HENRYSCHEIN

лв.35.37 лв.27.94
В наличност
p84526

    Размер На Опаковката: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
    Тип На Блока: лот (10 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.2kg (0.44lb.)
  • Тип Елемент: Избелване На Зъби
  • Размер: Small
  • Съставка: Неръждаема стомана, никел
  • Съдържание на пакета: No
  • Държава производител: Китай
  • Расходный материал: No
  • Номер На Модела: G3
  • НЕТНО ТЕГЛО: 0.01
  • търговска марка: скайлундент

  • Характеристики:

    ЧИСТО НОВ

    ЗДРАВ И ДЪЛЪГ СРОК НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

    Съвместима с повечето маркови стоматологични инструменти, стоматологични консумативи, аксесоари за зъбни блокове, включително Woodepecker,EMS, E-series HENRYSCHEIN, sybron-ENDO series и MECTRON.

    Характеристика:

    Основни характеристики

    G 3: "премахване на зъбния камък и бактериалната плазма на поддесневом межзубном камък."

    продуктовата носи етикет за услугата:

    10 x Масштабирующий съвет G 3

    Premium-Branch.news приема кредитната карта, електронен портфейл и автономен банков превод. Начини на плащане варират от държава до държава, моля, проверете ръководството за повече информация.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2. всички детайли ще бъдат изпратени на адрес, който ще оставите на нас. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен.Адреси с"пощенската кутия" не се приемат.

    3. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    4. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да се промени, особено в сезона на отпуските.

    5. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    6. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    7. пакет ще бъдат маркирани като подарък или проба за лична употреба с малка стойност, така че не е нужно да се притеснявате за митнически или данъчни въпроси.Ако трябва да сме я обявява първоначалната цена, моля, пишете ни съобщение, когато правите поръчка.

    8. търговията е кръст, и препоръчана въздушна поща е най-евтиния пощенски начин, така че отнема много време за доставка. s o ни е нужно вашето разбиране за срок на доставка:

    Обаче, ако искате по-бърза доставка, можете да платите стоки с куриерска фирма EMS, UPS / FEDEX и JILLION.

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    Етикети: съвети ултразвукови скалера, съвети скалера, пьезоусилитель, Евтини уши ултразвукови скалеров, Висококачествени съвети скалера, Китай пиезо скалер доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти