Изискан малък китайски коллекционный украсени с антични имитация на синьо-бял порцелан красиво цвете пеперуда чайник

Изискан малък китайски коллекционный украсени с антични имитация на синьо-бял порцелан красиво цвете пеперуда чайник

лв.59.50 лв.52.96
В наличност
p2170

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
    Тегло На Опаковката: 0.6kg (1.32lb.)
  • Материал: Керамика И Емайл
  • Регионална Функция: Китай
  • Стил: Античен Имитация
  • Тема: Цвете

  • добре дошли в моя магазин Размер: височина: 9 см ширина: 7 см 1 см = 0.39 инча 1 инч = 2.54 см за продукта, всички продукти, продавани от нас, се описват в най-доброто от нашите възможности, колкото е възможно по-точно и с максимална добросовестностью от наша страна. Въпреки това, за да се избегнат всякакви потенциални пропуски, аз почтително Ви моля, да ни помогне да направите тази взаимно задоволителна сделка, внимателно изучавайки описанието и снимките, както и след като зададете всички въпроси преди началото на търговията. Моля, имайте предвид, че размерът и цветово представяне, зависят от производствените отклонения и могат да бъдат неточни. Също така имайте предвид, че настройките на монитора, могат да варират от компютър към компютър и могат да нарушат действителните цветове. Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да направите залог.

    Доставка

    Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 24 работни часа след получаване на плащането . Доставка до имената на държавите отнема около 18-25 дни. Т.е.: Сащ, Канада, Европа, Азия и други места по целия свят. Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяка поръчка забавяне или данък. Причината се крие в това, че на транзитно време силно зависи и осигурява пощенска услуга (с изключение на почивни и празнични дни

    Коментари

    Отрицателна обратна връзка, спор и откриването на случая много важни за нас. Аз искрено се надявам, че ще се свържете с мен, преди да се предприемат никакви действия.Аз ще направя всичко възможно, за да сте останали доволни.Аз искрено се надявам, че ще остави ми положителна оценка.

    Задоволителен Клиент

    Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, преди и след вашата покупка, ние се стремим към вашата 100% удовлетвореност на клиента. Ние подкрепяме нашите задължения, отлично обслужване, 100% пълна връщането на парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите. Аз съм тук и готов да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които могат да възникнат у вас, преди или след покупката. Моята цел е да се гарантира, че вие сте един щастлив клиент и приятно пазаруване с нас. Когато пазарувате от нас, вашето удовлетворение е наш приоритет № 1. Залагайте С Увереност!

    Етикети: китайските колекционерска стойност, китайски синьо, китайски синьо бяла, Евтини китайски колекционерска стойност, Високо качество на китайски синьо, Китай китайски доставчици на синьо бяла.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти