HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо

HD Video Capture Pro, HDMI Video Capure Box с рекорд на графика и възпроизвеждане на телевизора, детска карта на видео заснемане може да се излъчват на живо

лв.154.07
В наличност
p28209

    Тегло На Опаковката: 0.35kg (0.77lb.)
    Размер На Опаковката: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
    Тип На Блока: парче
  • Номер На Модела: ezcap295
  • Пакет: No
  • търговска марка: Ezcap
  • Батерия За Дистанционно Управление: Няма
  • штепсельная щепсела на ac: Включете щепсела на ЕС, включете Великобритания или щепсел САЩ по избор
  • Вид На Интерфейса: USB
  • Тип: Видео карта и ТВ-тунери

  • EZCAP295 - това е най-пълната функции и ценово-ефективен модел на текущия основен пазар на запис.той има функции като EZCAP283S, така и EZCAP291.

    Внимание: предлага се на дребно, без опаковане и без батерии в дистанционното управление.

    Внимание: моля, прочетете следната информация, преди да направите поръчка!! Благодаря :) От различни фабриката страни,понякога реален продукт може да се различава на външен вид или цвят, но с една и съща функция и качество,моля обърнете внимание и разберете, благодаря !

    1. Yanwen Economic Air Mail и 4px Singapore Post OM Pro не се проследяват,

    ние ви препоръчваме да изберете стандартна доставка Premium-Branch.news, която ще ви позволи да бъдат по-добре защитени от Premium-Branch.news !!! 2. Време за доставка: пощенски клон има последната дума, вие можете да се свържете с нас, за да се удължи срокът на доставка за вас. Ако след 70 дни (Бразилия / Чили / Аржентина 90 дни), които все още не получите стоката, моля свържете се с нас за да решим заедно, чрез изпращане на безплатно или пълно възстановяване на парите. 3.No спор моля: моля, не отваряйте спор в рамките на 60 дни , не е желателно, 4. ние не носим отговорност за митнически такси или такси (ако има, купувачите трябва да носи отговорност за това)

    Ако продуктът е повреден, или на изпратен неправилно, може да върне стоката в рамките на 14 дни за подмяна или пълно възстановяване. Купувачите ответствены за возвращенную цена перевозкы на пратката и всички такси. Pls, ние ще се свържем първо с някакви въпроси,ние сме щастливи да бъде на вашия поддържа по всяко време :)

    Нашата цел е вашето 100% удовлетворение! Моля, не оставяйте ни лоша обратна връзка, или да се справят, преди да се свържете с нас. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се реши този проблем е добре за вас.

    Всички въпроси просто свободно свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, не се притеснявай

    Нашето работно време: 10: 00 ч. - - - 21: 00 от неделя до петък (китайски време)

    Ние приемаме плащане по условному депонированию

    Етикети: заснемане на hd-видео, заснемане на hd видео, hd заснемане, Евтини заснемане на hd видео, Високо качество на заснемане на hd видео, Китай hd заснемане на доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти