ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V

ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V

лв.53.94
В наличност
p20706

    Тип На Блока: парче
    Тегло На Опаковката: 0.5kg (1.10lb.)
    Размер На Опаковката: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
  • търговска марка: ASDFGHJK
  • Тип: Промоционален Кабел Dada
  • Номер На Модела: Зона 51
  • Дължина на кабела: 0,2 м
  • Статут На Продукти: Склад
  • Пакет: ДА

  • Всички продукти са тествани и работят перфектно

    Снимка На Продукта

    Процедури за тестване на функциите на дънната платка:

    1. проверете външния вид, например, терпентин, прах, Оловен припой или други мръсни бележки на борда.

    2. проверете липсата на електронна изолация на ламинирани хартия.

    3. Проверете дали има недостатъци, фитинги, ръжда, гниене, топлина шасито.

    4. Проверете вътрешен и външен конектор LCD дисплея, две памет, DVD-шофьор, на мрежова връзка, на Глас, мишка, клавиатура, циферблат, USB, SD конектор, КОМПЮТЪР, батерията 3,3 COMS, заряд и разряд на батерията, пълен стартиране на 3D, рестартирайте системата не по-малко от два пъти.

    Опаковка:

    Да се упакованным в писмо, противостатические чанти, увит в чувал мехур, в кутия;

    ДОСТАВКА

    1. EMS, UPS, Fedex, DHL: ограничение за доставка на интернет сайт, публикувано навреме, има предимство.

    2. Доставка стълб: по време на превоз дълго,ако имате нужда от стоки спешно, моля не избирайте това. Освен това, тези пощенски пратки не могат да се проследяват и могат да доведат до забавяне или загуба на опаковки.

    3.Ако сте от Русия,Моля, изберете EMS и въздушна поща стълб на кит. Защото друга Експрес, вероятно ще бъде върната на митницата. Ключът е в това , че трябва да ми кажете пълното си име,подробен адрес, Благодаря .

    4.Ако сте от Бразилия,моля,съобщете ми CPF или CNPJ,без него продуктът ще бъде върнат на митница.

    5. моля, проверете качеството и състоянието на стоката, особено LCD led стъклен екран, преди да направите подпис за сметка на дихателните пътища. Ако продуктът е счупен по време на транспортиране, моля, уведомете местно куриера за получаване на обезщетение.

    6. Забележка: посочените транспортни разходи включват горивни квоти. Вносни мита, данъци и други митнически такси не са включени. Купувачите носят цялата отговорност за всички възникнали допълнителни разходи (ако има такива).

    ГАРАНЦИЯ

    1 .Ние предлагаме гаранция от 30 дни, за нашите продукти.След като получите стоката, моля, проверете веднага, ако той има проблеми, моля, свържете се с нас и ни върни се към нас в рамките на 14 дни за своя сметка, след 14 дни ние не предлагаме пълно възстановяване на парите .

    2.ние носим отговорност за замяна и изпращаме ви друга въздушна парцел или DHL. но ние можем да изпратим още един, след като получим този, който ще изпратите обратно .

    3. Ако ви е нужно да изпратите пратката обратно и да поиска възстановяване (стоки, работи, но искате да изпратите обратно), ние можем само да ви върне пратката , не ще възстановим разходите за доставка, моля, разберете !

    КОМЕНТАРИ

    1. вашето удовлетворение е нашата цел. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме , че можете да ни оставят положителен отзив с всички 5 звезди ,което е много важно за растежа на нашата малка фирма, благодаря предварително !

    Етикети: Компютърни Кабели И Конектори, Евтини Компютърни Кабели И Конектори, ЗА DELL ALIENWARE ЗА ЗОНА 51 БАЗОВА ВРАТАТА ТАКСА ВХОД-ИЗХОД И КАБЕЛ W691V 0W691V.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти