Син размера пътуване бутилки набор от козметика опаковка 10 бр/компл. пластмасови бутилки пътуване комплект, 50 мл лосион крем спрей бутилка контейнер Син размера пътуване бутилки набор от козметика опаковка 10 бр/компл. пластмасови бутилки пътуване комплект, 50 мл лосион крем спрей бутилка контейнер Син размера пътуване бутилки набор от козметика опаковка 10 бр/компл. пластмасови бутилки пътуване комплект, 50 мл лосион крем спрей бутилка контейнер

Син размера пътуване бутилки набор от козметика опаковка 10 бр/компл. пластмасови бутилки пътуване комплект, 50 мл лосион крем спрей бутилка контейнер

лв.27.35 лв.25.98
В наличност
p58005

    Тегло На Опаковката: 0.01kg (0.02lb.)
    Размер На Опаковката: 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
    Тип На Блока: лот (2 комплекта/лот)
  • За Промишлена Употреба: сливк внимателност на кожата, лична грижа, подарък и т.н.
  • Номер На Модела: бутилката се движат
  • TSA продължават утвърдени : хранителна безопасност
  • Материал: Пластмаса
  • Тип Елемент: Бутилки За Многократна Употреба
  • Одобрен от FDA: bpa безплатно
  • водоустойчива найлонова торбичка: размер на пътуване тоалетни бутилки
  • комплект пътни бутилки авиокомпания: флайбаг с цип закопчалка
  • козметични аксесоари инструмент : воронка, краен, шпатула
  • материал бутилки: PET(материал)
  • Цвят на бутилката: Сини
  • Воспользуйся: за шампоан, балсам, лосион, течен сапун,
  • Размер: 10шт / комплект

  • Син размера пътуване бутилки набор от козметика опаковка 10 бр/компл. пластмасови бутилки пътуване комплект, 50 мл лосион крем спрей бутилка контейнер

    2set / лот, комплект включва :

    Бутилка 2 X 50ml с капак горната част на диска

    1 x 50 мл бутилка с помпа лосьонным

    1 x 50 мл бутилка с помпа распылительным

    2 х 10 г буркани сметана

    1 x мини фуния

    1 х краен

    1 х шпатула

    1 x водоустойчива найлонова торбичка с цип

    Доставка

    * Генерал, ние ще изпратим вашата поръчка в рамките на 2 трудодня след получаване на вашата обелени обезщетение, доставката е случило било като нашето промяна на съхранение на всеки момент, ако имате нужда то спешно, моля добросердечно се свържете с нас преди да проверите стъбло.

    * Когато поръчката е за плащане в рамките на 2kg, ние ще чрез въздушна поща стълб кит изпратим вашата поръчка с безплатна пратката; когато вашата поръчка е за 2kg, ние можем да кораб на други международни курьерским или subpackage, можете да намерите наистина голяма отстъпка в цената на перевозкы на пратката, в резултат на това е наистина много ниска цена за вас!

    * Доставка ще бъде затворен през почивните и празнични дни.

    * Потвърдете адрес и телефон, които можете да си оставите на нас. Номер на телефона е много важно, за да се поща може да се свърже с вас навреме.

    * Клиентите носят отговорност за всякакви митнически такси, вносни такси и мита. Като цяло, ние пишем по-ниска цена и пометим "подарък" или "проба", за да ви помогне да се избегне данък или по-малко на данъка.Ако имате нужда от пълна разходите са за сметка на доставка или фактура, моля, уведомете ни, когато поставите поръчка

    Коментари

    * Ние ценим всяка обратна връзка, заминава нашите клиенти; ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Ние ще се занимаваме с вас, за да реши всички проблеми колкото е възможно по-скоро. Надяваме се, че харесвате нашите продукти и да се насладите на вашите покупки, а също така се надявам, че можете да ни дадете положителна оценка и 5-звездно удовлетворение. Благодарим ви!

    Обувки за обслужващия персонал

    * Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние подкрепяме поръчки на големи количества и рум-OEM, ако трябва, след това моля свържете се с нас веднага, ние ще ви предложим най-добрата цена и отлично обслужване.

    * Ако искате да върнете продукт, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни от датата на получаване. Върнатите стоки следва да бъдат доставени заедно с оригинални детайли и аксесоари. Възстановяването ще бъде издаден след като получим вашите върнати стоки, клиентите носят отговорност за всички разходи по доставката.

    Етикети: комплект пътни бутилки, контейнер за бутилки, комплект бутилки, Най-евтиният комплект пътни бутилки, Висококачествен контейнер за бутилки, Китай бутилка набор от доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти