Бърза, безплатна доставка отстъпка 16x20 см ситопечат самостоятелно stretcher kit самостоятелно stretching tension frame T-shirt printer

Бърза, безплатна доставка отстъпка 16x20 см ситопечат самостоятелно stretcher kit самостоятелно stretching tension frame T-shirt printer

лв.399.66 лв.375.67
В наличност
p93

    Тегло На Опаковката: 7.0kg (15.43lb.)
    Тип На Блока: Комплект
    Размер На Опаковката: 50cm x 10cm x 5cm (19.69in x 3.94in x 1.97in)
  • Номер На Модела: 00
  • търговска марка: ЧЕОНЕТ
  • Тип: Част Ръчни Инструменти

  • Демонтаж самонапряженную дограма

    Точка е включена:

    1. самонапряжающаяся рамка

    2. На 20 метра х 48т

    3. 1 метър x 80T

    4. 1 метър х 100т

    5. 1 метър x 120T youtube.com/watch?v=tOaAAbtC2f0self-stretcher (копие, моля, добавете три w и . преди това, за да видите)

    Тя има вградени механизми за опъване. Окото на екрана може да не се простират само върху рамката, без отделен растяжителя на екрана, но и отново затегнете ако е необходимо. Освен това, той може да се прилага и за експозиция на екрана. В същото време, че си заслужава специално да се отбележи, е, че окото на екрана може лесно да се заменят, така че само с един набор от самонапряжающейся дограма можете да приложите своя печат само с различни ефекти, като промяна на различна решетка на екрана. Той лесно се управлява, има ниска цена, но с фантастични ефекти. Така че, защо все още се колебаете? Действай веднага!!!

    Ако имате нужда от други рамки с някои специални размери, моля свържете се с нас, за да получите по-подробна информация.

    Етикети: бутилка за принтер, инсталиране на принтера, тениска за принтер, Евтина бутилка за принтер, Инсталиране на принтера на високо качество на, Китай принтер тениски доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти