Безплатна Доставка L9950

Безплатна Доставка L9950

лв.25.54 лв.24.27
В наличност
p3768

    Тегло На Опаковката: 0.1kg (0.22lb.)
    Тип На Блока: лот (5 бр./лот)
    Размер На Опаковката: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
  • Номер На Модела: L9950
  • Съвместим Марка/Модел: Няма
  • търговска марка: SHIJIE
  • Съвместим: Игрова Конзола, Преносим Плеър, PlayStation Move, Kinect

  • Добре дошли в нашия магазин, Ако си купувате по-големи количества, моля свържете се с нас

    Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор набирателни

    Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.

    1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

    2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

    3. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

    4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

    5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да се промени, особено в сезона на отпуските.

    6.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

    7. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

    8. Срок На Доставка: Държава Прибл. Срок на доставка

    Въздушна поща стълб кит Съединените Щати, Великобритания, Австралия 20-30 работни дни, Канада, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 20-30 работни дни друга държава 20-30 работни дни Fedex или DHL Северна Америка, Австралия, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 3-7 работни дни другата страна на 5-10 работни дни

    1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.

    2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

    3.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с Premium-Branch.news. Или пък можете да изберете замени.

    4.ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

    Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

    Етикети: безплатна доставка, Евтина безплатна доставка, Безплатна Доставка L9950.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти