Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085 Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085 Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085 Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085 Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085 Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085

Kpop Син Камък колие, дълги обици капка за жени мода жълто злато цвят колие бижута PE085

лв.32.11 лв.16.05
В наличност
p14848

    Тип На Блока: парче
    Размер На Опаковката: 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
    Тегло На Опаковката: 0.06kg (0.13lb.)
  • Тип На Метали: медна сплав
  • Тип Елемент: Бижута
  • Включено Допълнително Описание На Продукта: 1 Огърлица, 1 Чифт Обеци
  • Случай: Парти
  • Материал: Камък
  • Номер На Модела: NE085
  • Основен Материал: Еко Медна Сплав
  • Глоба или мода: Модни модели
  • Стил: Модерен
  • Без Никел: ДА
  • Случай: Годеж / Юбилей / Парти / Подарък
  • Пол: Жени
  • Клас: Високо качество
  • Подкрепа За Търговия На Едро: Да, По-Голяма Поръчка, По-Големи Отстъпки, Ние Ще Се Свържем
  • Място на произход на стоките: Гуангдонг, Китай
  • търговска марка: Кпоп
  • Форма\модел: Растение
  • Тип Бижута Комплекти: Колие / Обеци

  • Спад обеци, бижута окото асиметрия Маска жълто злато покритие риба AAA+ кубичен цирконий моден елемент подарък за жени момиче E208

    Спад обеци, бижута асиметрия на очите Маска ААА+ кубичен цирконий

    Стил: модни бижута, бижута комплекти

    Материал: екологично чист мед

    Размер: покажи на снимки, моля, имайте предвид, че

    Причина: годеж / юбилей /парти / подарък

    Подарък за приятелка / съпруга / майка

    Състояние: 100% нов, отлично занаят

    Съдържание на пакета: 1 огърлица,1 чифт обеци, хартиена картичка, торба OPP, копринен калъф (подарък). Ако имате нужда от подарък кутия, моля, свържете се с нас и заплащане на допълнителна такса ($1-$3/бр.).

    Тези бижута отговарят на екологичните стандарти на ЕС.

    Има безплатна доставка за всички поръчки в нашия магазин. Начин на доставка зависи от размера на поръчката и дестинация.

    Дестинация

    Безплатна доставка политика

    САЩ

    >$200, безплатно FedEx / DHL

    Руска Федерация

    Безплатна Въздушна Поща Стълб

    $30 - $ 200, свободен ePacket

    > $ 200, безплатен EMS

    Бразилия

    Безплатна Въздушна поща стълб, моля, свържете се с нас, ако имате нужда от експресна.

    Канада

    Безплатна Въздушна Поща Стълб

    $60 - $ 200, свободен ePacket

    >$200, безплатно FedEx / DHL

    Обединени Арабски Емирства

    > $ 150, Безплатен Aramex

    Европейските страни/

    Азиатските страни/

    Австралия / Нова Зеландия/

    Африкански държави

    >$200, без DHL / FedEx Aramex / EMS

    * Срок на доставка въздушна поща стълб: 10-60 дни (строга митническа политика,многодельный сезон,лошо време може да забави).

    * Срок на доставка EMS / ePacket: 7-15 дни.

    * Срок за доставка на DHL / Fedex / Aramex: 3-8 дни.

    * Експресна-парцели, могат да имат данъчни проблеми.Моля работете съвместно с митниците, да плащат данък в тази ситуация.

    *Международни колетни обикновено заемат 2-5 работни дни за извличане на информация за проследяване онлайн.

    Поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 12-36 часа след плащане. Поръчка на по-голяма сума може да се наложи повече дни за подготовка. Пакет по подразбиране, както следва. "0" Рисков Бизнес В Нашия Магазин.

    Уважаеми Купувачи, ние носим отговорност за поръчка до тогава, докато не го получите, като се гарантира своя нулев риск за закупуване на опит тук. С цел защита на вашите интереси, плащането ще бъде временно остават Premium-Branch.news, и няма да бъде освободен, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

    По всички причини, поради които вие не сте доволни да поръчате, моля, свържете се с нас преди да оставите коментар, или отваряне на спор. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

    1.Проблеми на качеството: ако продуктът не съвпада с нашето описание, или прекъсната по начин, моля, направете ясни снимки в рамките на 7 дни след получаване и изпращане на снимките ни. Ние ще Ви предоставим възстановяване или замяна, след като ние ще потвърдим това. 2.всички други причини: по различни причини, които не ви харесват продукти, моля, свържете се с нас в срок от 15 дни след получаване на поръчката, моля, уверете се, че продуктите са в първоначалното им състояние, както и поемане на разходите за доставка на себе си. Ние ще осигурим пълно възстановяване на сумата или замяна, след като получим върнати продукти. Много ви благодаря за Вашата подкрепа. Уважаеми Купувачи, ако има някакъв проблем с нашите продукти, след получаването им, моля, веднага се свържете с нас и покажи ни снимки проблеми. Ние ще положим всички усилия, за да реши този проблем за вас. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние ще бъдем много благодарни, ако ни дадете пет-звезден обратна връзка. Голямо благодаря! Ние сме една фабрика за бижута мода, с повече от 10 години опит на проектиране и производство, в производството на бижута, в близост до Гуанджоу, Китай. Ние настояваме да се осигури високо качество на частите с конкурентна цена. Много изключителни проекти горещо се продават на пазара по целия свят, и ние си имаме нови приходи всеки месец. Добре дошли, за да се провери и да се правят поръчки.

    Етикети: обеци реколта, обеци индийски, рамка за обици, Евтини обици реколта, Високо качество на обеци индийски, Китай обеци рамка доставчици.

  • Отзиви (0)

    Напишете отзив

Свързани продукти