JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари

JINGLANG мода планински кристал Хамелеон окачване виси на емайла Омар Обтегач на окачването животни направи си САМ бижута и аксесоари

лв.14.61 лв.12.42
В наличност
p333

    Размер На Опаковката: 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)
    Тип На Блока: лот (12 бр./лот)
    Тегло На Опаковката: 0.08kg (0.18lb.)
  • Глоба или мода: Модни модели
  • Стил: Модерен
  • Тип Елемент: Гадания
  • Номер На Модела: JLPJ0413-1
  • Тип На Окачването: Животни
  • Тип На Метали: Цинк Сплав
  • търговска марка: ЦЗИНЛАНГ
  • Място на произход на стоките: Zhejiang, Китай
  • Материал: Планински кристал
  • Пакет: Скоростна пяна OPP

  • условия за плащане:

    Ние приемаме само условно депозиране .

    От съображения за сигурност ние ще изпращате поръчки само по адрес на доставка,който сте потвърдили с помощта на Набирателни. Доставка И Предаване На:

    1. условия за превоз: преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин за превоз. Подробности само са потопени, след като компенсация ще подтвержена Набирателни.

    2. транспортни фирми: Ние подкрепяме спедиция "стълб на кита "" EMS ""DHL" "UPS". UPS, е около 5 дни за доставка. DHL е около 5 дни за доставка. EMS, това е около 10 дни за доставка. Въздушна поща стълб на кита е около 20 дни за доставка. Ако имате нужда от помощ при избора на бърза и надеждна транспортна компания, моля, свържете се директно с нас и ние ще направим всичко възможно, за да помогне.

    Име на превозвача

    Очаквано време на път

    Услуга за проследяване

    DHL

    Около 3-5 дни

    www.dhl.com

    UPS

    Около 3-5 дни

    www.ups.com

    EMS

    Около 5-7 дни

    www.ems.com

    Въздухът Стълб Кит

    Около 15-25 дни

    www.intmail.183.com

    HKPOST

    Около 15-20 дни

    www.hongkongpost.com

    Ако имате нужда от някоя добра цена за бърза доставка, добре дошли да се свържете с нас. Политика на връщане: ние ще ви възстановим парите, ако не ги доставим в рамките на срока за доставка.

    Въпроси

    Отговори

    Се комбинират поръчки?

    Да, ние можем да комбинираме поръчки, така че ще трябва да плащат само веднъж. Моля, свържете се с нас, преди да платите, ако имате нужда от тази услуга.

    Предлагате превоз на спад?

    Да, това е така. Искаме на вашия клиент?адрес перевозкы на пратката s когато поръчката места

    Приемате ли индивидуални продукти?

    Да, това е така. Просто се нуждаят от снимки и проби.

    Да извършва международен транспорт?

    Да, ние водим по целия свят обратна връзка:

    Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар. Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.

    Етикети: закопчалката амулети, карабинчиком окачване, очарованието на животните, Евтини окачване с, Високо качество на Омар обтегач на окачването, Китай очарованието на животни доставчици.

  • Отзиви (3)

    Напишете отзив

Свързани продукти